Ochii la portmoneu! Neatentia a costat-o pe o clujeanca aflata la Iulius Mall 1300 de lei

 

Portmoneul cu 1300 de lei al Marcelei Ciupitu din Gheorgheni a disparut fara urma in cateva minute la locul de joaca in aer liber Totto Space - Kidsland de la Iulius Mall.

 

"L-am scos cand am platit consumatia facuta la locul de joaca. Apoi am plecat in interiorul mall-ului sa cumpar un gel de dus. Cand sa-l platesc am constatat ca nu mai am portmoneul.

 

Mi-am rascolit poseta si nu era nicaieri. Nu avea cum sa dispara pe drumul de la locul de joaca pana la mall deoarece intotdeauna imi port poseta in fata. Asa incat sunt sigura ca l-am lasat pe tejgheaua de la locul de joaca" a declarat pentru Stiri de Cluj victima furtului.

 

"Totul a durat foarte putin, ceilalti parinti mi-au spus ca intre timp au mai fost aici doar vanzatoarea si un domn, aici de fata . Nu acuz pe nimeni, am fost neatenta, dar e singurul loc unde putea sa ramana" a mai spus femeia.

 

Politia a sosit rapid, in doar 5 minute, la fata locului, a interogat vanzatoarea si martorii, care nu observasera nimic, a verificat gentile celor din zona, casa de marcat, insa nu a mai gasit nimic.

 

Comentarii Facebook