Festivalul Peninsula cere 300.000 de lei de la bugetul Cluj-Napoca

 

Reprezentanții Festivalului Peninsula au solicitat Primăriei Cluj-Napoca sprijinirea cu 300.000 de lei a evenimentului din această vară.

 

Solicitarea este adresată Consiliului Local Cluj-Napoca, fiind analizată în prelabil de reprezentanții Comisiei pentru învățământ, condusă de viceprimarul UDMR, Horvath Anna. 

 

Prin comparație, printr-un protocol semnat de Primăria Cluj-Napoca și Festivalul Internațional de Film Transilvania, TIFF a primit în 2012 o sumă de 100.000 de euro, adică 450.000 de lei.

 

Primarul Emil Boc a declarat că nu știe nimic despre această propunere, fără a putea spune dacă această sumă este mare sau nu. 

 

Primăria Cluj-Napoca va sprijini Festivalul Peninsula cu încă 50.000 de euro pentru introducerea utilităților în zona Gârbău, unde va fi organizat evenimentul în luna iulie. ”Locația pe care am stabilit-o pentru Festivalul Peninsula este la Valea Gârbăului, pe un teren de 10 hectare. Primăria Cluj-napoca va asigura condițiile necesare pentru a avea apă, curent electric, drum, transport în comun, iluminat public și mediatizarea festivalului prin mijloacele legale. Aceste utilități le vom prinde în bugetul local, pentru ca totul să fie pregătit”, a mai precizat primarul Emil Boc.

 

Festivalul Peninsula va avea loc în IULIE la Cluj-Napoca - VEZI AFIȘUL - UPDATE

Comentarii Facebook