Război între taximetriștii din Cluj-Napoca și Florești. Șoferii se plâng că floreștenii le fură clienții

 

Între taximetriștii din Cluj-Napoca și cei din Florești a izbucnit un adevărat război, după ce în stadurile din oraș au fost găsiți taximetriști din Florești, care nu ar avea voi să staționeze acolo.

 

În urma controalelor făcute de poliția locală, s-a constatat că 3 din 50 de taximetre verificate au autorizație emisă de comuna Florești și nu ar avea voie să preia clienți din Cluj-Napoca.

 

Eu nu am un război cu nimeni și nu am declanșat niciun fel de război și nici nu stă în intenția mea să mă cert cu cineva. Pe mine mă interesează să rezolv problemele oamenilor. Au fost foarte multe plângeri de la taximetriștii clujeni cu privire la faptul că există pe teritoriul municipiului persoane care nu au autorizație de taxi.

 

Dacă cineva din Florești aduce un cetățean până în Cluj, nu are nicio problemă. Totul este să nu ocupe standurile de taxi din municipiu. Cel care pleacă cu un cetățean din municipiu la Polus nu are nicio problemă, cu condiția să nu ocupe standurile de taxi de pe raza comunei Florești. Asta spune legea, dar avem o grămadă de sesizări de la taximetriști”, a explicat primarul Emil Boc.

 

După ofensiva declanșată de poliția locală Cluj-Napoca, reprezentanții Primăriei din Florești au lansat controale în special în zona Polus, unde taximetriștii din Cluj-Napoca ar fi fost amendați. 

Comentarii Facebook