Culmea hoției la Cluj! Cum a vrut un bărbat să fure unelte electrice dintr-un magazin



Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat prins în flagrant încercând să fure unelte electrice dintr-un magazin de specialitate din Cluj-Napoca.

Acesta a încercat să sustragă un ciocan rotopercutor și un polizor, ascunzându-le sub haine.

La data de 01.02.2018, la Poliţia municipiului Cluj-Napoca, Secția 2 Poliție Cluj-Napoca, a fost înregistrat un proces-verbal de depistare în flagrant, întocmit de către jandarmii din cadrul Gruparii Mobile de Jandarmi Cluj, referitor la faptul că, la data de 01.02.2018, în jurul orei 13:20, un bărbat de 32 ani, din comuna Dragu, jud Sălaj, a fost depistat de către agenţii de securitate a unui magazin, după ce a ascuns sub haine un ciocan rotopercutor şi un polizor şi a trecut de casele de marcat fără a achita contravaloarea acestora, cauzând un prejudiciu de 1.070,89 lei recuperat în totalitate”, informează IPJ Cluj.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, bărbatul fiind reţinut pentru 24 ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Cluj.

Comentarii Facebook