Cluj: Un angajat MAI a scos legitimația în urma unei RĂFUIELI pentru un loc de parcare - VIDEO / UPDATE

 

Un angajat MAI din Cluj și-a fluturat legitimația prin fața unui alt șofer, ca o metodă de presiune.

 

Atunci când ești polițist (n.red. este vorba despre un polițist), și întreci măsura, fluturi legitimația cum ar avea voie să parcheze oriunde...”, ne-a relatat Robert.

 

Din imagini se vede că polițistul era îmbrăcat ca pentru o ieșire la iarbă verde, dar spune că s-a simțit amenințat. 

 

În fața unei scoli în Mănăștur. Întâmplarea face ca eu să am o parcare destul de mare care este privată nu a Primăriei și nu este drum public. Dimineața la 8.40 când să mă duc la muncă, mașină cu care circul, blocată de o persoană care ducea un copil la școală. Ma vede ca stau lângă mașina lui de 5 minute (avea nr. de telefon pe bord, dar nu se vedeau ultimele 4 cifre) vine zâmbind că o lăsat copilul și o avut ceva de vorbit cu un părinte. I-am zis că îi pe loc privat, că îi la mine în casă și că dacă ieșim cu mașina mare (Patrolul) și i-o loveam plângea singur. S-a enervat și o scos legitimația că el parchează unde vrea și sta cât vrea. Ba mai mult nu o plecat până nu am chemat poliția (secția din Mănăștur). Ba mai mult zicea la polițiști ca l-am amenințat că îi lovesc mașina”, a mai explicat Robert.



------------------

 

UPDATE

 

”Între timp am aflat cine ii și de fapt este jandarm la Brigada mobilă și îl cheamă Noje Gabriel. Legea spune că indiferent de situație, când ești în civil nu ai voie să te legitimezi ca legitimația de serviciu.

 

 

Mi s-a sugerat să fac plângere la secția 1 și la comandamentul de jandarmi. Dar eu ajut zeci și sute de famili prin CERT-Transilvania, și chiar nu am vrut să îi fac mai mult rău decât să-l cunoască lumea prin intermediul Facebook-lui”, a mai spus Robert.

 

CERT Transilvania este un Detașament de Intervenție la Dezastre, grup constituit pe baza de voluntariat.

 

”Pentru că avem logistica necesară, ne asumăm rolul de a interveni acolo unde alții nu au posibilitatea să ajungă.

 

Avem în vedere cazuri sociale, familii care trăiesc în zone izolate, la care accesul este dificil sau uneori imposibil fără mașini echipate special.

 

De asemenea, ne pregătim intens pentru a fi în măsură să acționam în caz de dezastre naturale, inundații, alunecări de teren, salvări montane și alte situații care presupun accesul dificil în zona afectată.

 

Vrem să ajutăm atunci când e nevoie de noi și credem cu tărie în puterea binelui. Pentru noi, zâmbetul și acel “mulțumesc” spus de omul pe care l-am ajutat sunt suficiente.

 

 

Am transformat pasiunea pentru off-road, pentru motoare puternice și pneuri invincibile, într-o activitate cu caracter umanitar”, este deviza celor de la CERT Transilvania.

Comentarii Facebook