Polițistă din Cluj prinde hoți la serviciu, iar în timpul liber creează opere de artă

 

O polițistă din Cluj uimește pe toată lumea cu talentul pe care îl are și creează opere de artă foarte apreciate.

 

Sandra Doja, agent de poliție la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Turda, a absolvit Liceul de Arte Plastice ”Romulus Ladea” din Cluj-Napoca, iar apoi a fost admisă la Şcoala de Agenţi de Poliţie ”Septimiu Mureşan”. Acum lucrează la Biroul de Investigaţii Criminale.

 

”Instalațiile din sârmă” reprezintă în special animale, preferatele ei fiind caii. Pentru o astfel de lucrare a muncit aproape 3 luni, iar rezultatul a uimit pe toată lumea. Sandra face cadou prietenilor operele sale. 

 

Calul reprezintă pentru ea un animal nobil. ”Unele elemente din caracterul lui le regăsesc şi în caracterul meu, motiv pentru care m-am făcut poliţist şi cred că această creativitate pe care am descoperit-o mă ajută şi în munca de poliţie. Sunt câteva elemente care mă caracterizează, pe de-o partea legea, ordinea, disciplina, siguranţa, iar de cealaltă parte artele şi relaxarea prin creaţie”, a explicat Sandra Doja.

 

În 23 martie, Sandra va avea prima expoziție, cu ocazia Zilei Poliţiei Române, la Biblioteca Centrală Universitară (BCU) din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook