Beție cu scandal pe Bulevardul Muncii din Cluj! Mai mulți ”prieteni de pahar” au ajuns la spital


Un scandal a avut loc miercuri noaptea pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca, unde mai câțiva ”prieteni de pahar” s-au luat la bătaie.

La data de 23 iulie, ora 01:20, Poliţia a fost sesizată prin apel unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe Bulevardul Muncii, din municipiul Cluj-Napoca, are loc o altercaţie între mai multe persoane.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie, care au stabilit faptul că în cadrul unei petreceri, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a apărut un conflict între mai multe persoane, acestea agresându-se reciproc.

Conflictul a fost aplanat de către poliţişti, iar cei aflaţi la faţa locului au fost legitimaţi, urmând să se stabilească participaţia fiecăruia în altercaţie.

Două persoane au fost transportate la U.P.U. 1 Cluj-Napoca pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar alte trei persoane au fost sancţionate de către poliţişti conform Legii 61/1991 privind tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Polițiștii continuă cercetările pentru clarificarea tuturor aspectelor în care a survenit conflictul, pentru stabilirea gradului de implicare a fiecărei persoane şi tragerea acestora la răspundere.

 

 

FOTO: Arhivă

Comentarii Facebook