Bătrân strivit de cisternă pe un drum din Cluj. Nu i-a mai putut fi salvată viața VIDEO



Un bărbat, în vârstă de 80 ani, a fost strivit de o cisternă într-o parcare de pe marginea drumului, pe raza localității Cășeiu.

Soferul oprise pentru a-si cumpara ceva de la un magazin, iar inainte de a se pune cu autocisterna in miscare si a vira pentru a se incadra pe drumul national, a simtit ca a trecut cu rotile peste ceva. Cand s-a dat jos din cabina, i s-au inmuiat picioarele de spaima, vazand ca tocmai trecuse peste un barbat, scrie dejeanul.ro.

Acetsa a sunat rapid la 112, iar la fața locului s-a deplasat de urgență o ambulanță. Victima încămai respira, însă starea acestuia era deosebit de gravă. Bătrânul a fost transportat la Spitalul Municipal Dej, unde medicii l-au resuscitat timă de 45 de minute, însă fără succes. aceștia fiind nevoiți să declare decesul.

Polițiștii au pornit o anchetă în acest caz, iar din primele cercetări se pare ca barbatul ar fi fost acrosat cu rezervorul autocisternei si tras sub roti.

Marea prblemă a polițiștilor este că nu există martori oculari. Oamenii legii iau în calcul și posibilitatea ca victima să fi fost în stare de ebrietate, deoarece acesta a fost văzut ieșind din barul aflat în parcarea respectivă.

Comentarii Facebook