EXCLUSIV. Eleva din Cluj, care a căzut de la înălțime, era la ora de engleză! Totul s-a întâmplat sub ochii colegilor. Ce spun sursele din anchetă


Eleva de 17 ani, care a căzut de la înălțime, de la etajul unei școli situate pe strada Dorobanților din Cluj-Napoca, s-ar fi aruncat intenționat în gol, la ora de Engleză, în fața colegilor. 

Incidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 14:30, la Liceul de Arte Vizuale „Romulus Ladea”. Adolescenta a suferit multiple traumatisme. 

Surse din anchetă precizează pentru Știri de Cluj că tânăra ar fi suferit de depresie, motiv pentru care ar fi recurs la acest gest. „Polițiștii de la fața locului au audiat câteva persoane. Se pare că tânăra de 17 ani avea o depresie. Colegii ei spun că geamul era deschis, ea s-a ridicat din bancă și a sărit”, au precizat sursele citate. 

Din declarațiile profesoarei reiese că eleva s-a dus înspre colegii din spatele clasei, în timp ce profesoara discuta cu un alt elev. Când a văzut-o stând în șezut, pe pervazul geamului din spatele clasei, a atenționat-o să coboare, îndreptându-se spre ea, moment în care fata s-a lăsat pe spate și și a căzut în gol”, au precizat și reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Cluj. 

„La data de 22 aprilie, în jurul 14.30, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că la o unitate de învățământ din municipiu, o elevă din clasa a X-a ar fi căzut de la etajul 1 al clădirii.

Din primele verificări efectuarea a reieșit că minora, în vârstă de 17 ani, ar fi căzut de pe un pervaz al sălii de clasă, în condiții ce urmează a fi stabilite în cadrul anchetei.

La fața locului a intervenit de urgență un echipaj medical pentru a-i acorda ajutorul calificat, fiind transportată la spital pentru mai multe investigații.

În continuare se efectuează cercetări pentru a fi stabilite împrejurările în care a avut loc incidentul și pentru a se lua măsurile legale”, transmite IPJ Cluj. 

Comentarii Facebook