Șofer beat la volan în mijlocul zilei, pe străzile din Cluj! Bărbatul conducea cu peste 150 km/h în localitate


Polițiștii clujeni de la rutieră au verificat, în ultima săptămână peste 1000 de mașini. Mulți șoferi au fost prinși circulând cu viteze foarte mari sau în stare de ebrietate.

Agenții au suspendat 92 de permise 92, dintre care 84 pentru depășirea limitei legale admise cu mai mult de 50 km/h, iar 8 pentru depășirea limitei legale admise cu mai mult de 70 km/h. Mai mult, 657 șoferi s-au ales cu amenzi.

Un bărbat a fost prins vinerea trecută, în timp ce circula  cu viteza de 151 de km/h,  prin localitatea Bunești. Deși era doar ora 11:30, șoferul se afla în stare de ebrietate 

,,La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat, de 36 de ani, care a fost testat cu aparatul etilotest, fiindu-i înregistrată o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate probe biologice.”, transmite IPJ Cluj. 

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei și a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pe parcursul cercetărilor.

Un alt șofer a fost prins în timp ce conducea duminică  prin Baciu cu o alcoolemie uriașă. Bărbatul de 49 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

,,La testarea cu aparatul etilotest a fost înregistrată alcoolemia de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca l-au condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice.” transmite IPJ Cluj. 

În aceeași zi, în localitatea Suatu a avut loc un eveniment similar. Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volan beat. 

,,În jurul orei 18.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au depistat în localitatea Suatu, pe DJ161 H, un bărbat de 54 de ani, care conducea autoturismul sub influența alcoolului, respectiv 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.”, transmite IPJ Cluj. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Comentarii Facebook