Aeroportul International Cluj se inchide la inceputul lunii mai


Aeroportul International Cluj se inchide in perioada 6 - 10 mai, pentru efectuarea unor lucrari de reparatie si mentenanta a pistei.

"Lucrarile programate a se efectua se refera in principal la inlocuirea a 140 de dale de beton dar si la alte operatiuni de mentenanta si reparatii, prin intermediul acestora urmarindu-se cresterea conditiilor de siguranta atat pentru zbor cat si pentru pasageri. De altfel, toate aceste lucrari se incadreaza in demersul nostru, mai vast, de modernizare si extindere a Aeroportului International Cluj-Napoca, de crestere a calitatii serviciilor oferite de si de asigurare a unui cadru de maxima siguranta", a declarat vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, Radu Bica.

Aeroportul se va inchide incepand de la ora 8.00 in data de 6 mai si activitatea va fi reluata la aceeasi ora in data de 10 mai.

Reprezentantii aeroportului ii sfatuiesc pe pasageri sa ia legatura cu operatorii de zor pentru a afla orarul zborurilor. "Operatorii aerieni isi rezerva dreptul de a anula sau de a aduce alte modificari in programul curselor aeriene", se mai arata in comunicatul de presa trimis de Consiliul Judetean Cluj.

Comentarii Facebook