Adultii vor plati 10 lei intrarea la Baile Cojocna, iar copiii 5


Un proiect care va fi dezbatut saptamana viitoare de consilierii locali din Cojocna stabileste pretul de intrare la Bai la 10 lei pentru adulti si 5 lei pentru copii.

Primarul Sorin Ranga a declarat ca se va percepe o taxa de 5 lei pentru intrarea masinilor. "Proiectul de hotarare a fost facut astazi si voi convoca o sedinta extraordinara a Consiliului local pentru saptamana viitoare pentru adoptarea ei", a spus Ranga pentru Stiri de Cluj.

El crede ca numai cu aceste preturi, baile din localitate ar putea fi rentabile. "In zilele din weekend aveam inainte de inceperea lucrarilor, in medie, cate 3.000 - 3.500 de oameni la bai, iar in zilele din timpul saptamanii cate 300-500", sustine primarul.

In 2007, pretul unui bilet de intrare la Baile Cojocna era de 4 lei. Baile vor fi redeschise in jurul datei de 15 ami. Primarul a anuntat ca in 4 mai se va intruni Comisia de receptie a lucrarilor.

 

Reabilitarea Bailor Cojocna se face printr-un proiect Phare in valoare de 5,4 milioane de euro, care mai cuprinde modernizarea bailor sarate din Dej si Figa.


In Cojocna, lucrarile efectuate sunt in valoare de 2,4 milioane de euro. In baza proiectului european, au fost refacute podelele din lemn de la marginea lacurilor, iar in jurul lor au fost amenajate plaje de nisip. In cadrul bailor au fost construite doua terenuri de fotbal si doua de tenis.

Comentarii Facebook