Adevărul despre șefului APIA Cluj, dispărut în lacul Beliș. Era să omoare mai mulți oameni

 

Adrian Zaharia, șeful APIA Cluj, se afla la Beliș, la cabana lui, alături de mai mulți prieteni, când a decis să iasă singur pe lac cu barca. În barca acestuia au fost găsite sticle, semn că ar fi fost într-o avansată stare de ebrietate. 

 

În timp ce naviga, acesta nu a observat o altă barcă în care se aflau doi adulți și doi copii, iar pentru a evita impactul, alarmat de strigătele acestora, a virat brusc și a căzut din barcă. Martorii susțin că Adrian Zaharia s-a dus direct la fund. 

 

Drama lui Adrian Zaharia s-a adâncit în ultimul an. Acesta a fost dat în judecată de o femeie din Bistrița, care născuse în 2017, iar șeful APIA Cluj nu voia să recunoască copilul. Femeia a câștigat procesul în mai 2018, iar Zaharia era obligat să plătească 20% din veniturile lunare pentru creșterea copilului. Apropiații spun că după pierderea acestui proces, orgoliului lui Adrian Zaharia a suferit o lovitură puternică și a urmat o cădere.

 

Pe plan profesional, șeful APIA a fost descris de către colegi drept o persoană conflictuală. Acesta se bucura de prietenia fostului vicepremier Daniel Constantin și a comis abuzuri grosolane, concediind oameni, toate deciziile fiind anulate de către instanță. Spre exemplu, a dat afară specialiștii Agenției pentru Plăți și Intervenție în Agricultură (APIA) Cluj, iar în locul lor a angajat profesori de istorie. 

 

Toate aceste abuzuri au fost condamnate și printr-un raport al Ministerului Agriculturii, iar Adrian Zaharia a fost mutat la Giurgiu, dar nu s-a mai prezentat la serviciu, pe motiv că prietena lui e însărcinată și a obținut anularea ordinului. După ce a avut câștig de cauză, Adrian Zaharia nu a mai recunoscut că este tatăl copilului.

Comentarii Facebook