Accident pe Centura Apahida! Un tânăr s-a răsturnat și a fost proiectat 9 metri în aer prin geamul mașinii - VIDEO

 

Un șofer de 23 de ani a fost autorul unui accident grav pe centura Apahida, vineri dimineața, în jurul orei 8.20.

 

Martorii susțin că șoferul a intrat în depășire și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea centurii. ”A vrut să ne depășească și a ieșit de pe drum, s-a lovit de un mal de pământ cu fața mașinii. Autoturismul s-a dat peste cap, iar el a fost proiectat prin luneta mașinii. A zburat în fața noastră prin aer circa 9 metri și a aterizat pe drum”, ne-a spus un martor, care se afla în autospeciala care circula în fața tânărului.

 

Șoferul care s-a răsturnat circula dinspre Bulevardul Muncii spre Apahida, iar accidentul s-a produs la circa 2 kilometri după intersecția cu Emerson.

 

Accidentul a avut loc pe varianta de ocolire Apahida, în jurul orei 08.20. Un tânăr de 23 de ani s-a angajat într-o depășire neregulamentară și nici nu a păstrat distanța regulamentară, lovind autoturismul pe care încerca să îl depășească”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

 

În urma impactului, autoturismul a părăsit carosabilul, iar șoferul de 23 de ani a fost rănit grav, fiind transportat la UPU 1 Cluj-Napoca pentru a primi îngrijiri medicale.

 

 

 

Comentarii Facebook