Social

UPDATE Accident în Florești! Un șofer beat a intrat într-o ambulanță - VIDEO

   

Un șofer băut a intrat frontal într-o ambulanță care transporta un pacient pe strada Cetății, din Florești. 

 

Accidentul s-a produs în noaptea de miercuri spre joi. Se pare că echipajul Serviciului de Ambulanță a Județului (SAJ) Cluj circula fără semnalele luminoase pornite, dar regulamentar, iar șoferul băut nu a reușit să evite coliziunea oricât s-a chinuit. 

 

Acesta riscă acum să îi fie suspendat permisul de conducere și în funcție de antecedente ar putea avea probleme penale, deși legislația este prea blândă în astfel de cazuri.

 

Video:  Gaița Danut / Info Trafic jud. Cluj

 

------------------------------------

 

UPDATE

 

La data de  6 iunie a.c., în jurul orei 23:30, polițiștii Secţiei 6 Poliţie Rurală Florești au identificat un conducător auto, în vârstă de 31 de ani, din Baciu, implicat într-un accident rutier cu pagube materiale pe strada Cetății, din Florești, care avea o concentrație de peste 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. 


În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge”, anunță IPJ Cluj.

 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului,  faptă prevăzută de Codul penal.

 

coral1_1_1.jpg
7-6-2018, 8:17
104 vizualizări
5 comentarii
Camila Rodela10-6-2018, 18:52
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com
Update?8-6-2018, 0:02
Ce inseamna in limba romana?
Scrieti romaneste analfabetilor, caci un cuvant inutil scris in limba engleza nu va face mai destepti!
Eu7-6-2018, 10:33
"Se pare că echipajul Serviciului de Ambulanță a Județului (SAJ) Cluj circula fără semnalele luminoase pornite, dar regulamentar, iar șoferul băut nu a reușit să evite coliziunea oricât s-a chinuit. " -- soferul carei masini? Jurnalisti de c*c*t.
Intelegerea textului7-6-2018, 12:42
”Un șofer băut a intrat frontal într-o ambulanță care tranporta un pacient pe strada Cetății, din Florești.”, tu care crezi? :))
@Eu sunt prost7-6-2018, 17:42
”Un șofer băut a intrat frontal într-o ambulanță care transporta un pacient pe strada Cetății, din Florești. ”

Se pare că limba romană nu este înteleasă de toti!

Cele mai citite ştiri din Social

16592 vizualizări
18-8-2018, 22:39
Cluj: Bătaie în grup la un semafor din Mărăști - VIDEO» Vezi tot
3218 vizualizări
18-8-2018, 22:30
Incendiu în Iris! Fumul este resimțit și în alte cartiere FOTO» Vezi tot
1822 vizualizări
18-8-2018, 16:46
Turnul Bisericii Sfântul Mihail poate fi vizitat timp de 2 zile» Vezi tot
422 vizualizări
17-8-2018, 12:57
Accident în Someșeni.Șoferul unui autocar in care erau 26 de oameni era băut la volan și a intrat intr-o mașină oprită la semafor-FOTO» Vezi tot
317 vizualizări
16-8-2018, 12:29
Cum a ajuns să arate stadionul Cluj Arena, perla sportului clujean - FOTO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?