Tise nu candideaza la functia de presedinte al PDL Cluj si declanseaza razboiul: E multa aroganta si suficienta in partid!


Alin Tise a anuntat ca nu va candida la functia de presedinte al PDL Cluj, pentru ca alegerile nu sunt "reale". El acuza actuala conducere a PDL Cluj de "aroganta si suficienta".

"Din pacate, organizatia noastra judeteana nu are exercitiul in organizarea unor alegeri interne reale. Ne-am bazat pe imaginea foarte buna a lui Emil Boc si am uitat ca trebuie sa confirmam politic si individual. imi cer scuze aici colegilor care reprezinta exceptia si care intaresc regula enuntata", a scris Alin Tise pe blogul personal.

 

Presedintele Consiliului Judetean Cluj a mai mentionat ca va refuza orice functie din partid si atrage atentia asupra degradarii din organizatia judeteana a PDL Cluj.

"Consecvent fiind deciziei luate, anunt public ca nu voi candida la nicio functie de conducere a PDL Cluj. In acelasi timp, pentru prezent, nu voi accepta nici statutul de participant ca membru de drept in organele de conducere a organizatiei judetene, din calitatea de presedinte al Consiliului Judetean.

In plus atrag atentia public ca aroganta si suficienta, combinate cu totala rupere sau ignorare a realitatilor generale, conduc la degradarea si pierderea, in ultima instanta, a credibilitatii. Dragi colegi, sunt convins ca multi dintre voi simtiti aceste lucruri, si va indemn sa luati pozitie, pentru viitorul acestui partid. Pentru ca, nu trebuie sa uitam, viitoarele alegeri locale, care vor avea loc in anul 2012, vor trebui castigate in primul rând de cei care vor fi alesi acum sa conduca destinele acestei organizatii
", a mai precizat Alin Tise, pe blogul personal.

 

Intreaga scrisoare o puteti citi aici.

Comentarii Facebook