Modificare TOTALĂ a traficului în Gheorgheni. Ce păreri aveți?

 

Viceprimarul Dan Tarcea își propune un proiect ambițios de modificare radicală a traficului în cartierul Gheogheni, în zona de case. 

 

Primaria Cluj-Napoca initiaza procedura de consultare publica privind instituirea de sensuri unice de circulatie in cartierul Gheorgheni pe strazile cuprinse in perimetrul strazilor C-tin Brancusi- Bd-ul Nicolae Titulescu- Liviu Rebreanu- Albac si luarea in evidenta de locuri de parcare pe partea carosabila

 

Etapa consultarii publice are loc in perioada 29 august – 11 septembrie 2017.

 

Persoanele interesate pot trimite sesizarile, observatiile, punctele de vedere la adresa de email:consultarepublica@primariaclujnapoca.ro sau pot inregistra adrese scrise la Serviciul Centrul de Informare pentru Cetateni, str. Motilor nr.7 sau la orice primarie de cartier”, a anunțat viceprimarul Dan Tarcea.

 

Străzile vizate în acest proiect sunt în zona de case a cartierului Gheorgheni, străzi care sunt folosite de cei care stau la case pe post de parcare, în timp ce curțile sunt libere. Instituirea acestor sensuri unice va face ca circulația să nu mai fie blocată, în prezent neputând trece 2 autoturisme pe aceste străzi. Cu toate acestea, nu se iau măsuri împotriva celor care ocupă strada, când ar putea parca mașina în propria curte. 

 

Comentarii Facebook