Iohannis a adunat la Cluj 18.000 de oameni: Semnalul schimbării îl dăm de la CLUJ, din primul TUR - VIDEO și FOTO

 

Candidatul ACL la preşedinţie, Klaus Iohannis, a participat la Mitingul ACL de la Cluj, sâmbătă, 25 octombrie, din Îiața Lucian Blaga. El a vorbit în fața a 18.000 de oameni și a spus că semnalul schimbării vine de la Cluj. 

 

Astăzi, ne-am adunat, aici, în inima Ardealului şi vă spun limpede, români, că din Cluj trebuie să dăm semnalul schimbării încă din primul tur al prezidenţialelor. Vă îndemn să mergeţi la vot, este nevoie de fiecare vot, ca să dovedim, de aici, de la Cluj, că este timpul schimbării, să dovedim că este timpul României lucrului bine făcut. Despre asta vorbim în aceste alegeri, despre asta e vorba la vot, dacă vrem România noastră, sau România lui Victor Ponta. România lui Ponta şi a PSD este una a corupţiei, a retrocedărilor ilegale, a baronilor locali, a politicienilor care nu fac legi pentru oameni, ci pentru ei, ca să se apere de justiţie”, a declarat Klauss Iohannis.

 

 

El le-a transmis oamenilor că mai este timp să fie schimbat actualul sistem politic, cu un Parlament prea mare și un Guvern corupt. 

 

Încă nu este prea târziu, dar peste cinci ani va fi prea târziu. Foarte mulţi îmi spun că lupta se va da în turul doi. Nu, semnalul schimbării se dă din primul tur, de aici, de la Cluj. Trebuie să înţelegeţi că fiecare vot contează, un singur vot poate să facă diferenţa între lege şi hoţie, între fapte şi vorbe, între România lucrului bine făcut şi România lor”, a continuat Klaus Iohannis. 

 

La mitingul ACL de la Cluj s-au adunat 18.000 de oameni din toată Transilvania. Ei au scandat mesaje precum ”Cu Iohannis preşedinte, nu cu Ponta care minte”, ”Jos Ponta”, ”Iohannis dovedeşte, nu ne păcăleşte”.

 

  

La Cluj au mai venir co-preşedintele ACL, Vasile Blaga, liderii ACL Cluj, Marius Nicoară şi Daniel Buda, parlamentari ACL – printre care Mihai Răzvan Ungureanu, Ludovic Orban, Varujan Vosganian, Raluca Turcan și primarii din Târgu Mureş, Arad, Braşov.

 

Klaus Iohannis a a mai depus la Cluj coroane de flori la monumentul ”Glorie Ostaşului Român” din Cluj-Napoca cu ocazia Zilei Armatei Române.

Comentarii Facebook