Ce perle a scos Aurelia Cristea, vicepresedinte PSD Cluj: Din ciclul ”Discursurile politicienilor clujeni sunt gramatica pura” - AUDIO

 

Conferinta de presa a PSD Cluj din 29 iunie 2011 a fost un  prilej bun de amuzament pentru unii dintre jurnalistii clujeni prezenti. Desi tema de dezbatere a fost una cat se poate de serioasa -"Linia de tramvai", perlele gramaticale scapate de Aurelia Cristea, vicepresedinte PSD Cluj,  au destins atmosfera.

 

Redam mai jos cateva dintre ele:

 

"Dezacord" total!

 

1. "(...)Astfel, cum va arata la final aceasta linie de tramvai, cum vor fi, care VOR FI  TIPUL de tramvai care este prevazut in proiect sa fie ACHIZITIONATE (...)"

 

2. "(...) Sa stim daca este sau nu este PREVAZUT in proiect AFECTAREA Parcului Central(...)"

 

Din ciclul: "Care, pe care"

 

3. (...)Am facut o analiza extrem de serioasa LA TOATE argumentele pe care le-au adus, am pus in comparatie cu ceea ce v-am expus datele din acest moment avand in vedere, toate informatiile CARE le-am gasit ca si argument in proiectul CARE l-a prezentat primaria(...)

 

4. "(...)In acest moment din datele tehnice CARE le-au pus la dispozitie, se pare ca va lua o parte, cam un metru jumatate, am calculat noi, pentru ca nu au pus la informatie toate datele (...)"

 

 

"In continuare sa continuam cu un pleonasm" :)


5. (...)PERPETUAM IN CONTINUARE tot din banii nostri pana la urma,  risipa o facem tot din banii nostri"

 

Toate frazele de mai sus au fost extrase din discursul tinut de Aurelia Cristea, vicepresedinte PSD Cluj,  in conferinta de presa din data de 29 iunie 2011.  

 

Asculta tot discursul (descarcarea functioneaza cu browserul Mozilla) AICI

 

 

Articol de Delia Carbune

 

Vezi si...

Satena din PSD, Aurelia Cristea, a comis-o din nou. Primaria Cluj: PSD a confundat pista de biciclisti din Parcul Central cu linia de tramvai FOTO

Are si PSD Cluj o Elena? Aurelia Cristea, satena din PSD, a sarit la gatul lui Emil Boc VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook