Are si PSD Cluj o Elena? Aurelia Cristea, satena din PSD, a sarit la gatul lui Emil Boc VIDEO si FOTO


Aranjata si cocheta, Aurelia Cristea, candidatul PSD Cluj pentru un scaun de consilier judetean, a demonstrat ca poate sa si "muste". L-a criticat pe Emil Boc pentru plaja amenajata pe malul Somesului.

Aurelia Cristea a venit la conferinta de presa organizata de social democrati pe malul Somesului, in cartierul Grigorescu, aranjata ca pentru o prezentare de moda. Costumul marinaresc a fost completat cu o esarfa rosie si o pereche de sandale negre.

Candidata PSD a demonstrat ca pisica blanda zgarie rau si l-a criticat pe Emil Boc pentru modul in care a amenajat faleza Somesului. "Nu este vorba despre o plaja, ci de faptul ca aici nu a avut nici o consultare cu specialistii si nu a avut nicio viziune pe termen lung, de amenajare a cursului de rau. Am vrut sa aducem in contrapartida imaginile din alte orase unde sunt cursuri de rauri asemanatoare cu Somesului ca sa se poata face comparatia cu ce s-a reusit se faca acolo pentru cresterea calitatii vietii, pentru dezvoltarea economica pentru ca asta aduce si turism si alte sectoare de dezvoltare in economie. Alimentatia publica si restul de activitati", a spus Aurelia Cristea.

Liderii PSD Cluj au gresit tinta sagetilor otravite pentru ca proiectul amenajarii falezei Somesului a fost finantat din fondurile Administratiei Bazinale Somes-Tisa. Investia a fost inaugurata in 2008, iar municipalitatea sustine ca a avut numai un rol consultativ, eliberand avizele de urbanism.

"Satena din PSD" ocupa si functia de vicepresedinte in cadrul PSD Cluj. Aurelia Cristea este sustinuta de unul dintre liderii PSD Cluj, fostul sef al IPJ Cluj, chestorul Pop Teodor Puscas, proprietarul firmei PP Protest si al hotelului Royal Classic.

Vezi si...

Sorin Apostu raspunde acuzelor PSD Cluj: Primaria intretine plaja de pe malul raului Somes, nu a si amenajat-o

PSD Cluj: Plaja de pe raul Somes, din cartierul Grigorescu, este o rusine VEZI FOTO

Comentarii Facebook