Boc anunță când se introduc autobuze școlare în Florești

 

Primarul Emil Boc a fost întrebat când vor fi instroduse autobuze școlare în Florești și a spus că nu mai e mult până atunci. 

 

Primarul Emil Boc este presedintele Asociatiei Metropolitane de Transport Cluj (AMTC) din care face parte și Floreștiul.

 

Cei din Florești pot folosi aceste autobuze școlare când ajung în Mănăștur, nu facem distincție între elevi. Evident că dorim acest lucru (n.red. să extindem programul de autobuze școlare). Și eu îmi doresc să pot circula în condiții mai bune dinspre Florești spre Cluj și afară... Dacă resursa de infrastructură ne va permite cu siguranță ”DA!”. Pe măsură ce achiziționăm mijloace de transport în comun, și sunt câteva proceduri în derulare, evident că avem în vedere și acest demers care vizează Floreștiul. Nu spun că acest lucru va fi condiționat de infrastructură și de creșterea calității la ceea ce avem. Numai adăugăm calitate: extindem spre Florești partea de transport al elevilor, extindem și spre alte comune din inelul doi, Panticeu, Aiton transportul metropolitan, dar fără să scădem calitatea transportului din municipiu și în comunele care fac deja parte din Asociația Metropolitană.

 

Deci, ”DA!” avem în vedere introducerea autobuzelor școlare în Florești, după implementarea etapei doi a transportului școlar pentru Cluj și creșterea numărului de autobuze. Sunt clujeni de-ai noștri”, a spus primarul Emil Boc.

Comentarii Facebook