National/International

Preotul Pomohaci a cântat la zilele unei comune din Bihor: ”Pentru că prea iubesc sunt judecat, să ştiţi”

   

Preotul Cristian Pomohaci a cântat, duminică seara, la Zilele comunei Oşorhei, judeţul Bihor, și a fost aplaudat de oameni. 

 

Primarul comunei Oşorhei, Ioan Pop, a declarat că toţi artiştii care au cântat la eveniment, inclusiv Cristian Pomohaci, au fost însoţiţi de poliţiştii locali ai Primăriei de la locul unde s-au schimbat de haine până pe scenă.

 

Când Cristian Pomohaci a urcat pe scenă a fost aplaudat de spectatori, iar când a plecat, după concert, a fost, de asemenea, aplaudat, şi s-a strigat <Bis>. Fiind Zilele comunei Oşorhei, de la locul unde s-au schimbat artiştii în costume naţionale sau de scenă până la scena unde au fost concertele şi înapoi, pe o distanţă de circa 100 de metri, au fost însoţiţi de poliţişti locali de la Poliţia Locală, care este subordonată Primăriei. Toţi artiştii care au cântat la eveniment, inclusiv părintele Pomohaci, au fost însoţiţi, aşa a fost stipulat în contract cu firma de impresariat”, a spus Pop.

 

Contractul cu impresarul preotului a fost încheiat înainte de declanșarea scandalului sexual în care este implicat Cristian Pomohaci. 

 

Când am aflat ce s-a întâmplat, l-am sunat pe impresar să îl întreb dacă dl. Pomohaci va veni să cânte sau nu şi mi-a spus că acesta va cânta. I-am atras atenţia impresarului că noi nu răspundem dacă vor fi probleme, dacă cineva îi va adresa diverse cuvinte lui Cristian Pomohaci, şi mi-a spus că acesta îşi asumă toată răspunderea. A venit, a cântat pe scenă, a fost aplaudat, s-a urcat în maşină şi a plecat”, a menţionat primarul din Oşorhei, conform Mediafax.

 

Preotul Cristian Pomohaci le-a adresat și câteva cuvinte spectatorilor: ”Îmi plac doamnele astea care îs aşa, bărbătoase, ştiţi dumneavoastră ce zic. (…) Eu slujesc într-o localitate cu populaţie preponderent maghiară şi îi iubesc pe toţi oamenii. Şi pentru că prea iubesc sunt judecat, să ştiţi”, a spus acesta.

17-7-2017, 14:23
49 vizualizări
3 comentarii
electricean castelean18-7-2017, 7:51
Si noi va iubim Parinte, si ciocanul, ca v-am asteptat sa veniti pe la noi, la Bontida sa ne mangaiati sufletul si ciocanele ca in dragoste nu conteaza sexul. Nu-i bai, va asteptam la Untold la ciocaneala!
Paul18-7-2017, 6:55
Omul asta chiar este pedofil,in urma cu 10 l-a abordat pe un prieten de-al meu in parcarea unei manastiri.Ii cunosc si alti preoti naravurile,dar nu pot sa faca nimic ca e plin de bani!
ro17-7-2017, 20:04
HHAAAA au priza poponarii in Ro,trazni9var obiceiu de homalai.

Cele mai citite ştiri din National/International

1596 vizualizări
24-11-2017, 12:29
De ce a murit Stela Popescu? IML s-a pronunțat» Vezi tot
1431 vizualizări
23-11-2017, 20:12
Ce a spus Florin Piersic despre moartea Stelei Popescu» Vezi tot
1041 vizualizări
24-11-2017, 9:33
Dezvăluirile lui Alexandru Arșinel despre ultimele zile din viața Stelei Popescu: Cine se așteaptă la așa ceva?» Vezi tot
486 vizualizări
23-11-2017, 23:26
Ministrul de Interne, Carmen Dan, a reclamat greșit folosirea abuzivă a funcţiei în scopuri sexuale» Vezi tot
409 vizualizări
23-11-2017, 16:16
Doliu în lumea artistică! Stela Popescu a murit» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?