Ce gafă vestimentară a făcut Klaus Iohannis, cu ținute lui de ”Top Gun”

 

Designerul Clara Rotescu a analizat ţinuta cu sacou gen Top Gun a preşedintelui Klaus Iohannis, purtată la baza militară Mihail Kogălniceanu.

 

Clara Rotescu susține că ”ţinuta cu sacou gen Top Gun a făcut ravagii în rândul femeilor”, dar critică faptul că a purtat cămașă cu mânecă scurtă.

 

Cea mai mare greşeală din lume: niciun parlamentar, niciun funcţionar public din lume nu poartă cămaşă cu mânecă scurtă. În lumea diplomaţiei este o greşeală extraordinară. Când apari oficial, când te duci să dai mâna cu nişte forţe armate, când te duci să faci un lucru oficial, nu eşti pe câmp, eşti preşedintele României. În ziua în care ai fost desemnat preşedintele României, începi să fii foarte, foarte atent tu şi soţia ta. Îţi iei ghidul vestimentar, care poate este ultima ta problemă, dar care va deveni prima. (...) Trebuia să rămână îmbrăcat cu sacou că era al doilea Petre Roman revival în lumea politicii româneşti”, a precizat designerul Clara Rotescu, fost corespondent de război în Iugoslavia, conform Agerpres.

 

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, joi, la Centrul Administrativ ”Mihail Kogălniceanu” din Constanţa, unde a venit cu ochelari de soare, tip aviator, sacou închis la culoare şi pantaloni albi.

 

O altă gafă criticată de designeri a fost că președintele a dat noroc cu oficialii purtând ochelari de soare, lucru nepermis de etichetă.

Comentarii Facebook