Poliţia Română a sesizat Parchetul. Polițistul Godină a acuzat presiuni după ce a reținut un permis de conducere

 

Poliţia Română a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov după ce polițistul Godină a acuzat presiuni după ce a reținut un permis de conducere.

 

Direcţia de Control Intern din Poliţia Română a făcut un control la Braşov, pentru a verifica cazul semnalat de poliţistul Marian Godină, conform IGPR.

 

Polițistul Marian Godină, devenit cunoscut în toată România pentru povestirile lui haioase din trafic, a anunțat că își dă demisia după ce șefii au făcut presiuni asupra lui. 

 

Am fost de serviciu pe 8 februarie 2016, adică săptămâna trecută, şi am oprit o maşină al cărei şofer nu a acordat prioritate unui pieton, care a trebuit să se oprească pentru a nu fi lovit. M-am prezentat, i-am cerut actele şoferului şi i-am spus că i se va reţine permisul. În timp ce mă duceam spre maşina poliţiei, de pe locul din dreapta faţă a maşinii oprite a coborât o doamnă care a venit la mine şi mi-a zis, «Staţi că nu e chiar aşa, staţi să negociem că eu sunt directoarea de la Crucea Roşie Braşov şi colaborez cu şefii tăi». Mi-am făcut treaba şi i-am reţinut permisul şoferului”, a scris Godină pe pagina sa de socializare.

 

Marian Godină a fost chemat de șefi la raport și acuzat că a avut un limbaj licenţios şi nu s-a prezentat în momentul în care a cerut documentele la control.

 

Astăzi, 15.02.2016, am fost chemat la Biroul de Control Intern unde a trebuit să dau explicaţii pentru comportamentul avut faţă de şofer. Doamna m-a reclamat că, deşi şoferul m-a întrebat cum mă cheamă, am refuzat să-i spun şi i-am zis pe un ton arogant că scrie pe procesul-verbal cum mă cheamă. Nu sunt dobitoc. Nu a deranjat pe nimeni comportamentul meu. A deranjat că mi-am permis să nu ţin cont că doamna are funcţie”, a mai scris Godină pe Facebook.

 

Marian Godină a prezentat înregistrarea conversației avută cu şoferul autoturismului, iar de aici rezultă că şi-a spus numele şi că limbajul său nu a fost unul neadecvat.

Comentarii Facebook