Isterie la metrou! Două femei amenințate că vor fi împinse pe șine

 

După ce o tânără a fost împinsă pe șine și a murit, acum au apărut alte două noi incidente. 

 

O femeie ar fi amenințat că va împinge o călătoare pe șine, la stația Unirii, anunță Poliția Capitalei, care a făcut un apel către bucureșteni pentru identificarea agresoarei. O suspectă a fost reținută ulterior la stația de metrou Pipera. Un alt incident a avut apoi loc chiar la stația Pipera, unde o altă femeie a fost amenințată, anunță Realitatea TV. 

 

Poliția Capitalei intervine în toate staţiile de metrou pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei bănuite de comiterea infracţiunii de amenințare. Rugăm cetățenii să respecte indicațiile colegilor noștri aflați în stațiile de metrou și să manifeste prudență.

 

În această dimineață, în jurul orei 10.00, la Poliția Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost amenințată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej și cizme negre. Pe braț purta o haină de culoare neagră.

 

Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alaturată. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist”, a anunțat Poliția Capitalei în jurul orei 11.00.

 

Incidentul s-a petrecut la stația de metrou Unirii 2. 

 

La doar câteva minute după apelul lansat de autorități, o suspectă a fost reținută la stația de metrou Pipera, potrivit Dianei Sarca, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.

 

Un alt incident a avut loc chiar la stația de metrou Pipera. Nu este clar dacă suspecta reținută este implicată în ambele incidente. 

Comentarii Facebook