Luptă pentru putere în clanul Corduneanu! Cine sunt pretendenții la ”tron”, după decesul lui Costel Corduneanu


Moartea lui Costel Corduneanu, zis ”Ștefan cel Mare al Moldovei”, a lăsat liber ”tronul” celui mai puternic clan interlop din Iași.

Acum sunt trei pretendenți la șefia grupării interlope din Moldova, iar cel mai bin poziționat este Petronel Corduneanu, cel mai mare dintre cei 12 frați (9 băieți și 3 fete).

Acesta este la cuțite cu fratele său, Adrian ”Beleaua” Corduneanu, cunoscut în toată România. Cei doi au ajuns să se bată în stradă, potrivit apropiaților clanului. Totul a început de la o femeie!

Cei doi s-au certat dur după ce Petronel s-a căsătorit cu fosta iubită a lui Adrian. Asa se face că Petronel Corduneanu a evitat să participe la cele trei zile de priveghi, și a amenințat că nu va fi prezent nici la înmormântarea lui Costel Corduneanu.

Într-un final a mers la cimitirul Eternitatea și, conform unor martori, s-a împăcat cu fratele său, Adrian ”Beleaua”.

La cimitir, Petronel Corduneanu ar fi fost proclamat șef, însă pe o perioadă determinată de timp. Pentru această poziție se va lupta cu Adrian ”Beleaua”, dar și cu Gelu Corduneanu.

Adrian este duplicitar, una spune și alta face. Este răzbunător, și rău, nu știe să țină lucrurile sub control. Iar Gelu, cel care era imediat după Costel Corduneanu, nu este văzut nici el bine. O să fie probleme mari în familie”, a declarat, pentru sursa citată, o cunoștință apropiată familiei, conform Ziarul de Iași.

Comentarii Facebook