National/International

Înșelătorie cu bilete Wizz Air: ”Ai câștigat 2 bilete Wizz Air”. Despre ce este vorba

   

Imaginea companiei Wizz Air este folosită pentru o nouă înșelătorie care circulă pe Facebook

 

Sub titlul ”Wizz Air oferă 2 bilete gratuite TUTUROR! Pentu că a împlinit 15 ani de la primul zbor”, oamenii sunt la un pas de a fi înșelați. 

 

După ce se răspunde unui scurt chestionar, utilizatorilor li se cere să dea share pe Facebook și să descarce două fișiere, cel mai probabil un virus care ia controlul asupra datelor personale. 

 

Wizz Air a fost informată că o serie de website-uri şi pagini de Facebook operează cu domenii false şi folosesc simboluri similare sau identice cu marca WIZZ, fiind capabile în acest mod să inducă în eroare clienţii care cred că vizitează website-ul şi paginile oficiale ale Wizz Air. Unele dintre aceste website-uri au lansat concursuri false pretinzând că cei care vor câştiga vor intra în posesia de bilete WIZZ.

 

Wizz Air reaminteşte tuturor clienţilor săi că website-ul său oficial este wizzair.com http://wizzair.com şi că orice informaţii despre promoţiile şi concursurile WIZZ sunt publicate fie pe acest website, fie pe paginile oficiale de Social Media sau prin newsletter-ul companiei. (Vă rugăm să consultați linkurile oficiale de mai jos). 

 

Wizz Air recomandă cu tărie tuturor pasagerilor să nu viziteze sau să dea clic pe aceste link-uri sau pagini de web, promovate prin intermediul oricărui alt canal în afară de platformele şi website-ul oficiale. Wizz Air va lua toate măsurile necesare împotriva tuturor entităţilor care pretind în mod fals că reprezintă Wizz Air şi care induc în eroare clienţii”, precizează Wizz Air.

8-11-2017, 13:45
119 vizualizări
0 comentarii

Cele mai citite ştiri din National/International

52 vizualizări
22-1-2018, 17:58
Logica unui lider PSD: Dacă la protestul de sâmbătă au participat 100.000 de persoane, rezultă că 20 de milioane nu au fost de acord» Vezi tot
26 vizualizări
22-1-2018, 15:11
A căzut Facebook -ul» Vezi tot
24 vizualizări
19-1-2018, 8:23
Iohannis e foarte lent în vorbire! Calculatorul Europa FM l-a scos din emisie după o pauză lungă» Vezi tot
13 vizualizări
22-1-2018, 16:07
După ce a înnebunit o țară întreagă cu Declarația 600, Dragnea o amână» Vezi tot
7 vizualizări
21-1-2018, 9:41
Ce scrie presa internaţională despre protestul de sâmbătă de la Bucureşti» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?