National/International

Înșelătorie cu bilete Wizz Air: ”Ai câștigat 2 bilete Wizz Air”. Despre ce este vorba

   

Imaginea companiei Wizz Air este folosită pentru o nouă înșelătorie care circulă pe Facebook

 

Sub titlul ”Wizz Air oferă 2 bilete gratuite TUTUROR! Pentu că a împlinit 15 ani de la primul zbor”, oamenii sunt la un pas de a fi înșelați. 

 

După ce se răspunde unui scurt chestionar, utilizatorilor li se cere să dea share pe Facebook și să descarce două fișiere, cel mai probabil un virus care ia controlul asupra datelor personale. 

 

Wizz Air a fost informată că o serie de website-uri şi pagini de Facebook operează cu domenii false şi folosesc simboluri similare sau identice cu marca WIZZ, fiind capabile în acest mod să inducă în eroare clienţii care cred că vizitează website-ul şi paginile oficiale ale Wizz Air. Unele dintre aceste website-uri au lansat concursuri false pretinzând că cei care vor câştiga vor intra în posesia de bilete WIZZ.

 

Wizz Air reaminteşte tuturor clienţilor săi că website-ul său oficial este wizzair.com http://wizzair.com şi că orice informaţii despre promoţiile şi concursurile WIZZ sunt publicate fie pe acest website, fie pe paginile oficiale de Social Media sau prin newsletter-ul companiei. (Vă rugăm să consultați linkurile oficiale de mai jos). 

 

Wizz Air recomandă cu tărie tuturor pasagerilor să nu viziteze sau să dea clic pe aceste link-uri sau pagini de web, promovate prin intermediul oricărui alt canal în afară de platformele şi website-ul oficiale. Wizz Air va lua toate măsurile necesare împotriva tuturor entităţilor care pretind în mod fals că reprezintă Wizz Air şi care induc în eroare clienţii”, precizează Wizz Air.

8-11-2017, 13:45
50 vizualizări
0 comentarii

Cele mai citite ştiri din National/International

333 vizualizări
14-11-2018, 16:09
Nu e glumă! Pasagerii unui zbor LOT au adunat bani pentru a cumpăra o piesă pentru avion» Vezi tot
259 vizualizări
14-11-2018, 23:10
Se anunță un nou protest masiv la București, după ofensiva PSD la adresa UE» Vezi tot
205 vizualizări
14-11-2018, 13:48
VIDEO - Florin Iordache ”Altă întrebare” a arătat degetul mijlociu opoziției. S-a întâmplat în Parlament» Vezi tot
199 vizualizări
15-11-2018, 11:03
Reacția golănească a protestatarului Mihai Dide la moartea jandarmeriței din Suceava» Vezi tot
133 vizualizări
12-11-2018, 13:36
Discuţie dintre un poliţist şi o şoferiţă: ”De ce nu purtaţi centura de siguranţă? - Pentru că mi-am pus silicoane”» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?