ad libitum final stanga_1.png
ad libitum final dreapta 3.png

National/International

Ce gafă vestimentară a făcut Klaus Iohannis, cu ținute lui de ”Top Gun”

   

Designerul Clara Rotescu a analizat ţinuta cu sacou gen Top Gun a preşedintelui Klaus Iohannis, purtată la baza militară Mihail Kogălniceanu.

 

Clara Rotescu susține că ”ţinuta cu sacou gen Top Gun a făcut ravagii în rândul femeilor”, dar critică faptul că a purtat cămașă cu mânecă scurtă.

 

Cea mai mare greşeală din lume: niciun parlamentar, niciun funcţionar public din lume nu poartă cămaşă cu mânecă scurtă. În lumea diplomaţiei este o greşeală extraordinară. Când apari oficial, când te duci să dai mâna cu nişte forţe armate, când te duci să faci un lucru oficial, nu eşti pe câmp, eşti preşedintele României. În ziua în care ai fost desemnat preşedintele României, începi să fii foarte, foarte atent tu şi soţia ta. Îţi iei ghidul vestimentar, care poate este ultima ta problemă, dar care va deveni prima. (...) Trebuia să rămână îmbrăcat cu sacou că era al doilea Petre Roman revival în lumea politicii româneşti”, a precizat designerul Clara Rotescu, fost corespondent de război în Iugoslavia, conform Agerpres.

 

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, joi, la Centrul Administrativ ”Mihail Kogălniceanu” din Constanţa, unde a venit cu ochelari de soare, tip aviator, sacou închis la culoare şi pantaloni albi.

 

O altă gafă criticată de designeri a fost că președintele a dat noroc cu oficialii purtând ochelari de soare, lucru nepermis de etichetă.

16-7-2017, 13:08
27 vizualizări
1 comentarii
Tom Cruise16-7-2017, 18:42
Cand esti bazat, faci ce vrei tu. "Eticheta" e inventata de altii, deci cum vor altii. Asa ca daca tu ai cutitu in mana iti imparti painea cum vrei si lasi cainii sa latre.
Cati mari oameni fac ce zice eticheta si nu cum ii taie pe ei capul? si pe deasupra sunt considerati smecheri.
Nu sunbt fan Iohannis, ba dimpotriva. Dar la Kogalniceanu, chiar a fost cool.

Cele mai citite ştiri din National/International

1177 vizualizări
20-4-2018, 21:23
Avicii a murit la vârsta de 28 de ani» Vezi tot
52 vizualizări
20-4-2018, 14:11
Copiii de grădiniță puși să defileze în fața premierului Viorica Dăncilă - VIDEO» Vezi tot
39 vizualizări
19-4-2018, 17:00
Un YouTuber celebru riscă să fie arestat după ce a batjocorit un cerșetor român » Vezi tot
30 vizualizări
18-4-2018, 16:29
Ieșean, condamnat la închisoare după ce a făcut o ”românească”. A jucat 24.000 de euro din fonduri europene la ”păcănele”» Vezi tot
27 vizualizări
23-4-2012, 17:58
Sobolan de 1,21 metri, omorat in Anglia VIDEO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?

X
ad libitum concert.jpg
close