Vrei sa iti amenajezi casa, dar nu ai idei si nici timp sa te plimbi prin 100 de magazine? Ambient a deschis pentru tine Galeria cu idei! (P)

 

Galeria cu idei din cadrul Ambient Cluj are cea mai inovatoare oferta din oras, atunci cand vine vorba despre solutii adresate celor care construiesc, dar si clientilor care isi renoveaza casa.

 

De la cromatica ce incanta ochiul, pana la modele si finisaje moderne si materiale de cea mai buna calitate, in Galeria cu Idei veti gasi solutia pentru locuinta dumneavoastra, indiferent cat de exigenti sunteti.

 

Daca timpul va preseaza, atunci nu va fi nevoie sa cautati prin toate magazinele din oras pentru a gasi mobilierul care vi se potriveste cel mai bine. Designerii de la Ambient au gandit deja totul pentru dumneavoastra si veti gasi camere amenaje in cele mai mici detalii.

 

"Galeria cu idei" ofera clientilor o multitudine de solutii de amenajare, in stiluri variate, potrivite spatiilor interioare diferite. Tendintele in textura si culoare pentru decorarea pardoselii si a peretilor, usi rezistente, seminee pentru caldura caminului, bucatarii moderne si inovatoare, electrocasnice performante si amejari cu stil pentru baie sunt doar cateva dintre elementele pe care le veti regasi in "Galeria cu idei".

 

Ambient este o companie cu capital integral romanesc, infiintata in aprilie 2002. Ambient are acum o retea de 12 centre comerciale si 2 depozite logistice. In centrul de la Cluj, Ambient are 300 de angajati.

 

Detalii despre oferta Ambient gasiti pe www.ambient.ro. 

Comentarii Facebook