Somerii din Cluj si Alba primesc zilele viitoare 10.000 de telefoane si 10.000 de cartele de 5 euro VIDEO

 

Somerii din judetele Cluj si Alba vor primi incepand de saptamana viitoare cele 10.000 de cartele telefonice cu un credit de 5 euro, dar si 10.000 de telefoane mobile.

 

Directorul AJOFM Cluj, Daniel Don, a declarat ca pentru cartelele telefonice a fost semnat un acord cu un operator de telefonie mobila, iar telefoanele sunt primite ulterior, in cadrul aceleasi intelegeri.

"Incepem si procesul de distribuire a telefoanelor mobile si a cartelelor pentru cei care nu au astfel de dispozitive. Le dam in etape. Nu o sa venim maine si o sa dam la 10.000 de someri. O sa dam in functie de cum ii identificam si cum sunt in baza noastra de date. Plus ca ei sunt grup tinta pe proiect. Somerul cum devine membru al grupului tinta in baza de date pentru acest proiect, noi avem 50.000 de oameni in grup tinta pe cei trei ani de implementare a acestui proiect, primeste un telefon si o cartela. Trebuie sa completeze o fisa si sa intre in proiect", a declarat directorul AJOFM Cluj, Daniel Don.

Operatorii din call center -ul deschis in Cluj-Napoca ii vor putea astfel apela pe someri pentru a le comunica aparitia unui loc de munca si programarea unui interviu.

Contractul cu firma de telefonie mobila are o valoare de 500 de euro pe luna si este finantat din proiectul total in valoare de 3,7 milioane de euro, din care a fost dezvoltat si call center-ul. "Ne pun la dispozitie 10.000 de cartele telefonice cu credit de 5 euro, 5.000 de sms-uri si un numar de 10.000 de apeluri telefonice cu durata medie de 3 minute pentru ai putea suna pe somerii care primesc din partea noastra telefoane", a mai adaugat Daniel Don.

Cartelele si telefoanele mobile vor fi distribuite treptat somerilor care accepta sa intre in grupul tinta si sa fie sunati de operatorii call center -ului. Dispozitivul mobil nu va trebui returnat de catre persoane fara un loc de munca.

 

Vezi si...

Somerii din Cluj si Alba "vanati" prin call center! Daca refuza un loc de munca isi pierd indemnizatiile VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook