Farmec deschide noul salon de cosmetică, parte a Centrului de Frumusețe din Cluj(P)



Compania Farmec desclde la Cluj-Napoca noul Salon de cosmetică, o continuare firească a grijii și pasiunii companiei pentru frumusețe, cât şi pentru consumatoarele produselor companiei clujene, datorită fidelității cărora Farmec continuă să fie în topul preferințelor românilor.

Salonul de cosmetică face parte din Centrul de Frumusețe Farmec și este dotat cu aparatură de ultimă generație în industria cosmetică pentru a asigura clienților Farmec servicii de cea mai bună calitate.

Ofertele noului salon adresează atât femeilor, cât și bărbaților și cuprind tratamente avansate de tip radio-frecvență, mezoterapie, cavitație, dermomasaj, microdermoabraziune sau exfoliere cu oxigen pur de 99%, care accentuează beneficiile recunoscute ale produselor Farmec. Mai mult, până pe 30 iunie, fiecare client care va alege serviciile de cosmetică ale salonului va beneficia de un discount de 30% la primul tratament cosmetic aplicat.

Tratamentele sunt concepute pentru a se potrivi fiecărui tip de ten şi pentru a corecta diferitele probleme cu care se confruntă pielea: deshidratarea, iritațiile, semnele îmbătrânirii premature, hiperpigmentarea, acneea, lipsa de tonicitate, fermitate și luminozitate.

Ne-am propus ca noul salon de cosmetică să fie locul prietenos și elegant unde clienții noștri pot beneficia de servicii de cosmetică de ultimă oră, pe măsura nevoilor și așteptărilor lor. Acesta se alătură celorlalte facilități ale Centrului de Frumusețe Farmec, care își întâmpină vizitatorii cu un portofoliu bogat de produse, promoții speciale, consultanță de specialitate și o serie de evenimente dedicate frumuseții”, spune Ioana Borza, Marketing Manager Farmec.

Mai mult, pe lângă oferta de tratamente cosmetice, în cadrul Salonului clientele pot beneficia si de alte servicii: pensat, vopsit sprâncene şi gene, epilat mustaţă.


Salonul de cosmetică Farmec este amplasat pe Str. București nr. 55, fiind deschis de luni până vineri între orele 12-20 şi sâmbăta între 9-15.

Programările se pot face la numerele 0734 881 111, 0372 647 226 sau la adresa de e mail atelierdefrumusete@farmec.ro. Mai multe detalii se pot afla accesând http://www.farmec.ro/centrul-de-frumusete.html.

Inaugurat la finalul anului trecut, Centrul de Frumusețe este un proiect amplu, care aduce expertiza și viziunea Farmec aproape de consumatorii săi. Acesta cuprinde magazinul de brand, de unde consumatorii pot achiziționa produsele Farmec în prezență unui personal specializat, gata oricând să le răspună la întrebări și să asiste cele mai potrivite alegeri.

Comentarii Facebook