Cariera de coafor stilist incepe la Headline Academy! De ce sunt cursurile de coafor stilist la mare cautare? (P)



Headline Academy este una dintre academiile de prestigiu din Cluj care organizeaza cursuri de coafor-stilist la finalul carora cursantii primesc diplome acreditate de Ministerul Muncii si recunoscute pe plan international. Timp de 30 de saptamani, trainerii Headline Academy, acreditati Wella Professional, le dezvaluie cursantilor toate secretele meseriei de coafor-stilist, la mare cautare in zilele noastre.

Sa lucreze in domeniul frumusetii este visul multora, nu doar pentru ca este o zona dinamica si plina de stralucire ci si pentru ca este foarte bine platita. Meseria de coafor stilist este cautata de cei care isi doresc sa invete ceva nou, care sa le aduca implinire, sa ii scoata din rutina zilnica si sa le ofere in acelasi timp satisfactie financiara.

Rares Chira, cel care preda la Headline Academy tainele tunsului si styling-ului la femei, marturiseste: „Cursurile de coafor stilist sunt la mare cautare printre proaspetele mamici care vor o schimbare in viata lor. Fie au fost dintotdeauna fascinate de domeniul hairstyling-ului insa nu au avut niciodata curaj sa isi urmeze visul, fie vor sa iasa din rutina zilnica si sa faca ceva doar pentru ele. Lor le oferim posibilitatea de a urma acest curs cu un program preferential si flexibil, astfel incat sa isi poata urma pasiunea fara sa isi neglijeze familia.

 

 


Cursul de coafor stilist organizat de Headline Academy este impartit in 6 stagii si dureaza 30 de saptamani, de-a lungul carora cursantii vor invata toate tehnicile de tuns, colorare si aranjat pe care trebuie sa le cunoasca pentru a deveni un coafor stilist de succes. In plus, cursantii vor afla detalii despre forma fetei si structura osoasa care sa ii ajute sa aleaga cel mai bun hairstyle pentru viitorii lor clienti, dar si tehnici de consiliere a clientului si eticheta in salon.

La inceputul cursului, echipa Headline Academy ofera fiecarui cursant, cadou, o trusa profesionala de coafor stilist, cu toate ustensilele necesare practicarii meseriei: „Ne-am gandit ca ar fi un gest frumos prin care le uram bun venit in lumea hairsyling-ului cursantilor nostri. Pentru un stilist, trusa este indispensabila, iar pentru un stilist de succes aceasta trebuie sa fie de cea mai buna calitate, profesionala si completa.” ne-a spus Doinel Bocan din echipa Headline Academy.

Cursantii vor invata meserie de la traineri cu peste 10 ani de experienta, acreditati de Wella Professional, si avand multiple premii in domeniu. Alaturi de Rares Chira, expert in tuns si styling femei, traineri la Headline Academy sunt Doinel Bocan, care ii initiaza pe cursanti in tainele colorimteriei si ale cocurilor spectaculoase, Tudor Nasaudean, maestrul tunsului si styling-ului la barbati, si Alexandra Mocan, cea de la care aspirantii la titlul de coafor-stilist invata sa realizeze cele mai elegante coafuri hair up si de ocazie.

 



Trainerii Headline Academy le sunt alaturi cursantilor in fiecare zi, oferindu-le pas cu pas indrumarea profesionala de care au nevoie.

 

„Ne straduim sa cream un mediu de lucru cat mai placut pentru cursantii nostri. Ii incurajam la fiecare pas, explicam tehnicile in detaliu si cu rabdare, repetam ori de cate ori este nevoie, astfel incat la finalul cursului cu totii sa stapaneasca foarte bine tot ce s-a predat.”, mai spune Doinel Bocan.

Programul cursului de coafor stilist organizat de Headline Academy este de luni pana joi, in intervalul orar 9:00 – 13:00 iar la finalul celor 6 stagii cursantii vor sustine un examen teoretic si unul practic, in urma caruia vor primi o diploma de coafor stilist acreditata de Ministerul Muncii si recunoscuta international.

Un avantaj important de care se bucura absolventii este acela ca, dupa finalizarea cursului, au posibilitatea sa se angajeze in salonul Headline sau intr-unul din numeroasele saloane din Cluj-Napoca cu care Headline Academy are incheiate parteneriate.

Cursul incepe in luna martie a acestui an si poate fi achitat in 4 rate. Pentru plata integrala la inceputul cursului se ofera o reducere substantiala.

 

Cum pot doritorii sa se inscrie la cursul de coafor stilist organizat de Headline Academy? Rares Chira precizeaza: „Pentru inscrieri si informatii, cel mai simplu este sa sune la numarul de telefon 0740-074.023, iar mai multe detalii despre curs gasesc pe site-ul nostru,   www.salonheadline.ro , in sectiunea Academy. Ii asteptam cu drag si le promitem ca in echipa Headline Academy vor gasi tot sprijinul de care au nevoie pentru a incepe o cariera de coafor stilist de succes!

Comentarii Facebook