Apartament în Cluj-Napoca scos la vânzare cu 450.000 de euro. Clujul e FOARTE scump

 

Prețul apartamentelor în Cluj-Napoca a luat-o de mult razna, un ultim exemplu fiind cel al unui apartament de 92 de mp utili scos la vânzare cu 450.000 de euro. 

 

Apartamentul este catalogat drept unul de lux, având o suprafață construită de 300 de mp, având o terasă uriașă. 

 

Apartamentul se afla la nivelul 3 retras, intr-un imobil select nou si atent construit, cu doar 2 apartamente pe nivelul retras, acces cu liftul direct din garajul subteran, sistem anti-incendiu si generator propriu de curent pentru a evita neplacerile in eventualitatea unei pauze de curent, se arată în anunțul de pe site urile de specialitate.

 

Apartamentul este situat în imedita apropiere a Iulius Mall si a facultatii de Stiinte Economice (FSEGA). Locuința are 2 dormitoare și un living cu bucătărie și 2 terase de 25 mp și de 137mp.

 

Proprietarul se laudă cu dotări de ultimă generație: ”sistemul de iluminat este realizat cu becuri led reducand consumul de energie, iar aparatajul prizelor si intrerupatoarelor sunt din gama de lux Legrand Biticino. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat: masina de spalat haine Bosch, masina spalat vase Bosch, cuptor electric Bosch, plita cu inductie Bosch, Tv Philips Aurea si system surround, frigider Bosch, hota, Espressor Krups, TV”.

 

Prețul pe toată suprafața este de 1500 de euro pe mp, dar dacă îl calculăm numai pe suprafața locuită de 92 de mp ajunge la 4.800 de euro, conform anunțului.

 

În aceste condiții nu este exclus ca în curând să vedem pe site -urile de specialitate apartamente scoase la vânzare cu un milion de euro. Clujul devine astfel cel mai scump oraș din România.

Comentarii Facebook