100 de comenzi pe zi pentru serviciul de catering de la Cantina Primariei Cluj-Napoca

Serviciul de catering al cantinei primariei are deja cate 100 de comenzi zilnic, la doar doua saptamani de la lansare. Directorul cantinei, Gheorghe Visan, sustine ca primele comenzi au fost facute de angajati unor banci si ai unei unitati militare.

 

"Nici nu ne dorim mai multe comenzi deocamdata, pana cand nu ne putem la punct sistemul de distributie", a declarat Visan pentru Stiri de Cluj.ro. El spune ca in cateva luni, cantina va deveni un concurent puternic pentru firmele exsitente pe piata, datorita preturilor mici si a calitatii produselor.
 

Pentru serviciul de catering, comenzile se fac telefonic, iar meniul poate fi consultat pe site-ul primariei. Pretul unei ciorbe este de 5 lei, iar felul doi costa intre 5 si 7 lei.

 

La Cantina Primariei se gatesc zilnic peste 1.000 de portii de mancare. Conducerea spera in acest fel sa schimbe perceptia oamenilor, care considera cantina Primariei exclusiv un serviciu social. Pentru acest lucru, in ultimii doi ani s-au facut investitii in modernizarea instalatiilor de peste 200.000 de euro.

Comentarii Facebook