Dă jos burta fără să faci exerciţii fizice

 

In ciuda faptului ca suntem bombardate de tot felul de reclame in care ne sunt propuse alimente si exercitii pentru a scapa de burta vizibila, exista metode de a avea un abdomen plat chiar si fara ce ne ofera media.

 

Stai dreapta si vei da impresia ca esti cu cel putin 2,5.kg mai slab/a decat in realitate. Totusi, pentru a putea avea o postura sanatoasa, trebuie sa va implementati in subconstient o serie de obiceiuri si exercitii care va pot ajuta si care vor afecta talia intr-un mod pozitiv.

 

Stai intinsa pe spate si suge incet burta, apasand cu mainile pentru a fi siguri ca ati expirat tot aerul din plamani si ca va relaxati diafragma. Dupa care inspirati usor si repetati operatiunea de 10 ori.

 

Intindeti-va usor pana atingeti cu pieptul genunchii si reveniti in pozitia initiala si rasuciti corpul spre dreapta, apoi spre stanga. Faceti 8 repetari atat la stanga cat si la dreapta.

 

Mergeti la culcare cu o ora mai devreme pentru a-i da organismului ocazia sa se obisnuiasca cu ideea de odihna. Atunci metabolismul va fi de cel putin 2 ori mai puternic si tot ce contine stomacul dumneavoastra va fi digerat, asimilat si folosit pana dimineata. Este foarte important sa dormiti cel putin 7-8 ore pe noapte.

 

Detalii pe lyla.ro

Comentarii Facebook