Divertisment

”Câini” și ”All these sleepless nights”, în week-end, la Movie Nights din Iulius Parc

  
Preferi să petreci serile de vară în aer liber, dar și să te bucuri de sfârșitul de săptămână în compania filmelor? Te invităm la Movie Nights, în Iulius Parc.

În acest week-end vor rula thriller-ul românesc „Câini” și drama – documentar poloneză „All these sleepless nights”.

Serile cinematografice în aer liber continuă în Iulius Parc, la Movie Nights. Vineri, pe 13 iulie 2018, de la ora 21.30, va fi proiectat filmul autohton „Câini”, în regia lui Bogdan Mirică. Producția a câștigat „Premiul FIPRESCI al secțiunii Un Certain Regard” la Cannes, în 2016, și Trofeul Transilvania, în același an, în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania. În 2017, a obținut cinci premii GOPO, pentru „Cel mai bun actor într-un rol principal într-un film de lungmetraj ficţiune” - Gheorghe Visu, „Cel mai bun actor într-un rol secundar într-un film de lungmetraj ficţiune” - Vlad Ivanov, „Cel mai bun film de debut (lungmetraj)”, dar și pentru cea mai bună imagine, cel mai bun sunet și cea mai bună muzică originală. Filmul surprinde parcursul lui Roman, un tânăr de la oraș, care ajunge într-un sat izolat din Dobrogea, din apropierea graniței cu Ucraina, unde are de gând să vândă pământul moștenit de la bunicul său. Roman devine martorul unor evenimente bizare, iar de aici, acțiunea conduce la o stare generală de amenințare.

Sâmbătă, tot de la ora 21.30, la Movie Nights se va vedea „All these sleepless nights”, în regia polonezului Michal Marczak. Filmul îi are în prim-plan pe Krzysztof şi Michal, doi colegi la şcoala de artă, care hoinăresc pe străzile Varșoviei încercând să se bucure de experiențe până la limită, pentru a afla ce înseamnă să fii treaz într-o lume care preferă să doarmă. Drama – documentar a fost gândită să surprindă sensibilitatea generației de tineri polonezi născuți după 1989, crescuți în afara comunismului, fără auto-cenzura și fricile părinților.

Movie Nights este un eveniment organizat de Iulius Mall Cluj, cu sprijinul Festivalului Internațional de Film Transilvania. Participarea este gratuită. Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo, iar actualizările vor fi comunicate pe pagina de Facebook și pe site-ul Iulius Mall Cluj.

12-7-2018, 11:53
35 vizualizări
1 comentarii
Pentru englezi invitatia?12-7-2018, 23:33
Titlul nu are de-a face cu Limba Romana. Sa mearga deci snobii si anglofilii, la prostii de genul asta.

Cele mai citite ştiri din Divertisment

617 vizualizări
21-9-2018, 16:43
Concert într-un autobuz electric la Cluj. Acesta este spiritul orașului - VIDEO» Vezi tot
166 vizualizări
21-9-2018, 11:49
Vino duminică la Kiddy Festival, în Iulius Parc: Jocuri antrenante, ateliere creative și activități captivante» Vezi tot
165 vizualizări
20-9-2018, 13:59
Clujul pierde un mare un concert in favoarea Bucurestiului. Concert Ed Sheeran la București» Vezi tot
52 vizualizări
10-9-2018, 10:56
Cine e Bogdan Ioan, tânărul care a făcut senzație la Vocea României - VIDEO» Vezi tot
39 vizualizări
18-9-2018, 22:45
Concert Lenny Kravitz la Cluj, în 2019. Cât costă bilete» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?