Anamaria Prodan sochează. A dezvăluit detalii intime din relația cu Reghe - FOTO

 

Anamaria Prodan a înregistrat o ediție a emisiunii ”Te pui cu blondele”, unde a dezvăluit detalii intime ale relației sale cu Reghe.

 

Dan Negru le va avea invitate în ultima ediţie din acest sezon la “Te pui cu blondele?”, miercuri, 21 august, de la 20:30, pe Maria Cârneci şi pe Ana Maria Prodan. Cele două vor ţine piept armatei de blonde în “războiul” culturii generale.

 

În această ediţie, înainte de vacanţă, blondele sunt mai hotărâte ca niciodată să le pună pe invitatele lui Dan Negru în dificultate. Astfel că, ele au pregătit întrebări dintre cele mai incomode.

 

Ana Maria Prodan a mărturisit că a făcut sex cu soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, în toate maşinile pe care le au, după ce una dintre blonde a întrebat-o care este marca maşinii în care s-a iubit ultima dată cu soţul ei. 

 

Protagonista reality-show-ului “Prodanca şi Reghe: Afaceri de familie”, care va fi difuzată difuzată de Euforia Tv începând din această toamnă, Ana Maria Prodan, a fost provocată la un test de compatibilitate împreună cu soţul ei. Provocarea a fost să dezvăluie melodia preferată a ei şi a soţului, urmând apoi ca şi Reghecampf să răspundă la întrebare.

 

 

 

Comentarii Facebook