Un supermarket din România plătește mai mulți bani pentru sticlele reciclate! Cât pot primi clujenii pentru fiecare ambalaj


Unul dintre cele mai cunoscute supermarket-uri din România tocmai a anunțat că le va oferi clienților săi care reciclează 10 bani în plus la fiecare ambalaj reciclat. Oferta este valabilă și în cazul ambalajelor achziționate de la alte magazine. 

Auchan invită românii să recicleze mai mult și, chiar dacă au cumpărat de la alte magazine, le acordă un bonus suplimentar pentru ambalajele reciclate, pe o perioadă de 4 luni”, transmit reprezentanții magazinului. 

Astfel, clienții care scanează cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la aparatele RVM de colectare din magazinele Auchan, primesc garanția de 0,5 lei per ambalaj, valabilă 12 luni din momentul emiterii, dar și cei 0,1 lei per ambalaj cu simbol „Ambalaj cu garanție”, sub formă de voucher de fidelitate disponibil în aplicația magazinului. 

De asemenea, la acordarea extra-avantajului de 0.1 lei/ambalaj cu simbol reciclat nu există limită privind cantitatea de ambalaje reciclate. În prezent, toate magazinele Auchan sunt echipate cu aparate RVM de colectare și reciclare a ambalajelor PET/sticlă/aluminiu.

Fiecare punct de colectare din magazinele mari – hipermarketuri și supermarketuri – este echipat cu 2-4 aparate de reciclare, iar în magazinele de ultra proximitate este disponibil câte un astfel de aparat”, au adăugat reprezentanții. 

Cu toate acestea, oferta este valabilă doar până la data de 15 septembrie 2024. 

Comentarii Facebook