Carmen Grebenișan a început partajul după despărțirea de Alex Militaru. Cine va rămâne în penthouse-ul cuplului: „Aici se schimbă comportamentul”


În urmă cu câteva săptămâni, influencerița clujeană Carmen Grebenișan și Alex Militaru șocau pe toată lumea cu anunțul lor de despărțire, mai ales că cei doi păreau extrem de îndrăgostiți și aveau numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt.

Alex Militaru și Carmen Grebenișan au fost căsătoriți timp de trei ani, perioade în care au strâns nenumărate amintiri, dar și lucruri materiale. În anul 2020, Carmen Grebenișan anunța că și-a cumpărat cu Alex Militaru un penthouse în valoare de aproximativ 250.000 de euro. Cei doi au angajat designeri care le-au transformat casa într-una scoasă din revistele de profil, iar terasa te duce cu gândul la o vacanță de vis în una din cele mai exotice locuri din lume.

Acum, ea și fostul partener se pregătesc de partaj, iar influencerița a mărturisit că nu îi place absolut deloc această etapă a divorțului. Se pare că cel care o să rămână în ​​penthouse-ul în care au locuit împreună în timpul căsătoriei va fi chiar fostul ei soț, în timp ce influencerița se pregătește să se mute într-o altă locație.

„Viața e așa faină, doar că acum trec un pic printr-o situație inconfortabilă atât eu, cât și Alex, cu toată situația asta de partaj, de împărțirea lucrurilor și o să dureze și mi se pare că aici pur și simplu aici se schimbă un pic comportamentul, din păcate, pentru că e vorba de patrimoniu, de obiecte și nu de implicare emoțională și nu îmi place partea asta deloc, dar există, e o parte în divorț și cum nu prea pot să vorbesc mult, pentru că nu mi se pare de bun simț să expun tot ce se întâmplă în online (…).

Am trecut eu prin situații mai dificile și am putut să le duc, doar că e ușor inconfortabilă situația. Ca un mic update, o să mai dureze puțin până mă mut eu. Cel care o să rămână în această căsuță o să fie Alex. O să partajăm cumva corect lucrurile, totul o să fie ok și cred că și lui îi pare că eu plec din casa asta, dar cert este că împreună nu mai puteam funcționa și a trebuit să plec eu”, a mărturisit Carmen Grebenișan pe o rețea de socializare. 

Comentarii Facebook