Atenție, se fură trotinete chiar în centrul Clujului! Un clujean s-a trezit aseară fără trotineta parcată în Piața Unirii, deși avea antifurt- FOTO


Furt de trotinetă în centrul Clujului. Proprietarul face apel la ajutorul clujenilor pentru a o recupera

Un clujean și-a parcat trotineta în Piața Unirii, din Cluj-Napoca și a asigurat-o cu un sistem antifurt. Insuficient, însă, se pare, pentru hoții experimentați, pentru că aseară când a ieșit de la serviciu și s-a întors după trotinetă a descoperit cu surprindere că aceasta dispăruse, rămânând doar antifurtul. Proprietarul face acum un apel la comunitate pentru ajutor.


Salutare, am mers astăzi dimineață la muncă, cu trotineta, pe care am parcat-o în Piața Unirii în față la BT. Acum seara când am ieșit de la muncă, trotineta a dispărut, rămânând doar antifurtul. Poate a văzut cineva sau știe cineva ceva. Vă rog să mă contactați. Mulțumesc!, a transmis proprietarul.

Dacă aveți informații vă rugăm să îl sprijiniți în recuperarea trotinetei prin distribuirea mesajului pe rețelele de socializare.


trotineta furata 1.jpg

trotineta furata 2.jpg

Iată câțiva pași pe care îi puteți urma atunci când vi se fură bicicleta sau trotineta în spațiul public:

1. Raportați furtul la poliție: Mergeți la cea mai apropiată secție de poliție și depuneți o plângere. Asigurati-vă că aveți toate detaliile despre trotinetă/bicicletă, inclusiv marca, modelul, culoarea și orice număr de identificare sau serie.

2. Verificați camerele de supraveghere: Dacă în zona unde ați parcat trotineta există camere de supraveghere, încearcați să obțineți acces la înregistrările video. Puteți solicita ajutorul poliției pentru acest lucru.

3. Postați pe rețelele de socializare mesaje care includ o descriere detaliată a trotinetei și locul unde a fost furată. Comunitatea locală poate fi de mare ajutor.

4. Verificați site-urile de anunțuri: Monitorizați site-urile de anunțuri (OLX, Publi24, etc.) pentru a vedea dacă cineva încearcă să vândă trotineta.

5. Distribuiți mesajul: Încurajați prietenii și familia să vă distribuie mesajul pe rețelele de socializare pentru a crește șansele ca cineva să o recunoască.

6. Verificați piețele locale: Uneori, obiectele furate sunt vândute în piețele locale. Faceți o vizită acolo și vedeți dacă găsiți ceva suspect.


Comentarii Facebook