Un nou scandal pe litoral! Un director de la Apele Române a certat salvamarii: „Mi-a zis: ştii cine sunt eu, bă?”


Un nou scandal pe litoralul românesc. Turiştii s-au îmbrâncit iarăşi cu salvatorii care nu îi lăsau să intre în marea agitată. La Eforie Nord, protagonist a fost chiar unul dintre directorii de la Apele Române, instituţie care supervizează îngrijirea plajelor. Bărbatul a devenit tot mai agresiv, iar salvamarii au chemat poliţia.

La Eforie Nord, unde era steag roşu, adică turiştii nu aveau voie să intre în mare, directorul de la Apele Române Călăraşi a certat un salvamar care nu îl lăsa să intre în valuri: Nu ne lasă nici măcar să păşim în apă, nici măcar la un milimetru. Copilul ăsta m-a provocat special ca să cheme poliţia. Vă arăt cum făcea: „Pleacă de aici! Eu sunt aici! Pleacă de aici!".

Salvamarii nu s-au lăsat intimidaţi, deşi directorul de la Apele Române Călăraşi nu s-a sfiit să îi ameninţe.

Veronia Ionescu, salvamar: Mi-a zis ştii cine sunt eu, bă? Sunt director la Apele Române, eu te plătesc pe tine! Mi-a spus că toată plaja discută despre mine, că sunt o isterică, nu-i las să intre în apă, că de ce, cine face legea cu steagurile, că ne batem joc de ei.

Directorul de la Apele Române Călăraşi se înşală. Salvamarii sunt plătiţi de primăriile de pe litoral. Exemplul lui a fost urmat de alţi turişti, care au început să se certe cu salvamarii, scrie Observator.

Comentarii Facebook