Clujul s-a umplut de cabane superbe, dar scumpe FOC! Parcă toți suntem bogați. Ne rămâne să ieșim cu cortul


O nouă locație de vis a apărut la 32 de kilometri de Cluj-Napoca, în Someșul Rece. Elysium Cabin oferă trei dormitoare și poate găzdui 6 persoane, dar tariful e piperat pentru unii, normal pentru alții, depinde de venituri.

Locația are și o mică piscină încălzită, astfel că oferă ceva mai mult decât cazare. Priveliștea este una spectaculoasă, dar vine cu un cost. Rezervarea se poate face numai pe 2 nopți, iar tariful pentru 6 persoane este de 680 de euro, adică 113 euro pentru o persoană pentru două nopți. Cum vi se pare acest tarif?

Elysium Cabin pune la dispoziția oaspeților 6 locuri de cazare în 3 bungalow-uri separate. Fiecare bungalow este dotat cu un dormitor cu pat dublu și o baie proprie. Fiecare dormitor are geamuri mari de sticlă pentru a te putea bucura de o priveliște încântătoare în fiecare dimineață.

Capture.JPG

Separat, se află un spațiu comun cu geamuri de sticlă. Aici vei găsi un living suficient de spațios pentru a petrece timpul cu cei fragi, dar și o bucătărie complet mobilată și utilată. Pe terasa acestui spațiu se află și o piscină exterioară încălzită pentru a profita de ea pe tot parcursul anului.

Locația este avantajată și pentru că este aproape de importante atracții turistice. 

La doar 15 km de cabană se află Lacul Tarnița, un lac pe care clujenii îl preferă în zilele călduroase de vară. Aici poți face plimbări cu paddle board-ul pe lac, cu caiacul sau chair cu un ponton mobil.

Capture2.JPG

De asemenea, de la barajul Tarnița pornește un traseu de dificultate scăzută, pe care îl poarte parcurge oricine, însă view-ul pe care îl oferă este unul spectaculos. Piatra lui Lucaci se numește, iar traseul durează în jur de 3-4 ore dus-întors.

Dacă ești norocos, poate prinzi și o petrecere tematică la Village by the Lake. În weekend, aici, dar și în alte locuri de pe lac, se organizează petreceri exclusiviste.

Cascada Mare Ijar este situată într-un areal pitoresc, în apropierea lacului Tarnița. Accesul se face prin satul Beliș, iar de acolo este nevoie de o scurtă drumeție pentru a ajunge la cascadă. Aceasta are o cădere de aproximativ 20 de metri și este înconjurată de vegetație spectaculoasă.

Stațiunea Băișoara se află la 50 de km de Elysium Cabin. Este o stațiune frecventată de iubitorii sporturilor de iarnă, care își doresc un loc mai puțin aglomerat.

Lacul Beliș se afla și el în apropierea locației și este un alt lac spectaculos și la fel de ofertant prin prisma opțiunilor de relaxare.

Comentarii Facebook