Duminica 28 Aprilie

Povestea americanului care promovează România: ”Ar putea să fie cea mai primitoare țară din lume. O comoară ascunsă” - VIDEO


Un american stabilit în România și devenit celebru după nenumăratele filmulețe pe care le postează pe TikTok a șinut să își exprime din nou dragostea față de țara noastră.

Bărbatul a postat imagini din drumul său spre Mânăstirea Negru Vodă și spune că România nu este destul de lăudată deși, după părerea sa, este poate cea mai primitoare țări din lume și, cu siguranță, una dintre cele mai frumoase.

Sunt în drum din Brașov spre Mânăstirea Negru Vodă, care este considerat primul fondator al regiunii istorice Valahia, prima regiune a României. Și priviți ce peisaj frumos. Fix din filmul „Stăpânul inelelor”. Eu aș crede dacă mi-ați spune asta. Zăpada încă se vede pe munți. Carpații Orientali, abia dacă se vede vârful lor, nori frumoși.

Nu cred că mi-a plăcut niciodată să văd nori și să simt ploaia, decât aici, în România.

Uitați-vă la aceste văi.

Fără suflare. Natura este peste tot aici. Frumoși munți! E atât de liniște aici”, spune americanul în video.

Videoclipul are și o descriere foarte interesantă în limba engleză.

”Dintre națiunile Europei, puține se confruntă cu o problemă de percepție atât de dificilă ca România. Când a fost ultima dată când ați dat peste o poveste înduioșătoare despre această națiune?

Este o întrebare care a determinat călătoria mea pentru a fi martor al realității din spatele stereotipurilor. A fost România definită doar de drumuri accidentate, cabluri încâlcite și probleme sistemice sau au existat motive convingătoare pentru a-i explora frumusețea?

Ceea ce am descoperit are toate șansele să te uimească până la punctul în care vei fi obligat să o experimentezi singur.

Bine ați venit în ceea ce ar putea foarte bine să fie cea mai primitoare țară din lume, cu o istorie fascinantă care rămâne o comoară ascunsă: România!”, a mai spus acesta.

@oopsimovedagain

Comentarii Facebook