Sambata 24 Septembrie

Sports Festival se amână până în 2021! Ce mesaj le-a transmis Simon Halep clujenilor care sperau să o vadă în această vară VIDEO


Cea de-a 3-a ediție Sports Festival se reprogramează pe iunie 2021, anunță organizatorii evenimentului, din cauza problemelor generate de pandemia COVID. 

Situația creată de această pandemie și directivele date de autorități ne determină să spunem time out pentru un an.

Suntem cu gândul la impactul pe care îl are acest time out asupra sportului, la nivel local, național și mondial. Ce înseamnă această pauză pentru clubul nostru favorit, cum se menține mental și fizic sportivul nostru preferat în această perioada de pauză? Ce înseamnă pentru noi?

Știm doar că o să ne fie dor! Dor de aplauze, de senzația de piele de găină dată de Simona Halep unei săli pline, dor de numărul 10, tricolor și golurile lui Adi Mutu, dor de sentimentul dat de linia de sosire dintr-un cros și de podiumul împărțit cu prietenii. Știm că vom lucra mai intens pentru ca revederea noastră să fie o super experiență!

Ne dorim ca festivalul să aibă loc relativ în aceeași perioadă (iunie 2021), dar trebuie să ținem cont și de calendarele jucătorilor și datele turneelor globale de tenis. Revenim cu un update pe tema datei exacte cât de curând posibil”, transmit organizatorii Sports Festival.

Fanii care au bilete și vouchere vor primi un email cu informații detaliate pentru ei, regăsite și AICI.

Simona Halep le-a transmis și un mesaj fanilor care așteptau să o vadă la ediția din acest an:Comentarii Facebook