Aeroportul din Cluj se inchide in noaptea de vineri spre sambata. Alte 7 aeroporturi din tara devin nefunctionale

Traficul aerian va fi inchis de la ora 24.00 pe aeroporturile din Oradea, Baia Mare si Satu Mare. Situatia aeroporturilor din Cluj si Suceava va fi decisa in aceasta seara.

 

Comitetul pentru Situatii de Urgenta, intrunit in aceasta seara, a decis inchiderea traficului pe trei dintre aeroporturi. Potrivit specialistilor, norul de cenusa va traversa Nord-Vestul si Nordul tarii la o altitudine de aproape 10.000 de metri incepand cu ora 3 a noptii care urmeaza. Pana la ora 9.00 se estimeaza ca norul va ajunge la Suceava.

 

Premierul Emil Boc a declarat ca situatia aeroporturilor din Cluj si Suceava va fi decisa in aceasta seara la ora 21.00.

 

Guvernul nu impune masuri speciale pentru populatie pentru ca nu exista in acest moment riscul unor depuneri la sol.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (21.42)

 

Reprezentantii Ministerului Transporturilor au anuntat ca in aceasta noapte, de la ora 24.00, se inchid aeroporturile din Cluj, Targu Mures, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, iar de maine dimineata, de la ora 7.00, cele din Iasi, Bacau si Suceava.

Comentarii Facebook