ATV -istii au pornit prin padurea Faget sa "vanaze lupul" - VIDEO


ATV -istii s-au pus pe treaba si au pornit in aceasta dimineata in cea mai dura cursa de profil din Europa. Ei trebuie sa "invinga" traseele dificile din padurea Faget pentru fi demni de competitia "Vaneaza lupul .

La start s-au inscris 50 de concurenti din Romania, dar si din Germania, Italia, Slovacia si Austria. Greul a inceput de vineri, cu un trial care i-a testat pe concurenti, iar de la ora 21.00, "calare" pe ATV -uri si Side-by-Side-uri au pornit intr-o cursa de noapte prin padurea Faget.

Intrecerea continua sambata si duminica, iat concurentii au primit GPS -uri pentru a se putea ghida prin padure. Concursul "Vaneaza lupul" este la cea de-a patra editie si a devenit cunoscut intre iubitorii acestui sport tocmai pentru conditiile "dure" in care se desfasoara.

Concurentii au platit cate 150 de euro pentru a se putea inscrie, iar premiile pentru castigatori incep de la 100 de euro si ajung la 1000. In cursa de noapte, cei care vor iesi invingatori vor primi in plus 100 de euro. Premiile cele mai mari vor fi la ATV Extrem, unde castigatorul va pleca acasa cu 1.000 de euro.

Comentarii Facebook