Recensamant 2011 Cluj: 7% dintre clujeni au raspuns intrebarilor recenzorilor. Topul pe localitati


Aproape 7 la suta din recensamant a fost realizat dupa prima zi, la nivelul judetului Cluj, indica Directia de Statistica, in centralizarile realizate dupa prima zi de recensamant, anunta Prefectura Cluj.

"Comisia Judeteana pentru Recensamant a primit astazi informarea privind gradul de realizare a recenzarii populatiei si locuintelor la nivelul judetului Cluj, dupa prima zi. Astfel, potrivit informarii Directiei Regionale de Statistica Cluj, au fost recenzate 6,98 la suta din locuintele si populatia judetului Cluj. In municipiul Cluj-Napoca, dintr-o evidenta totala de 139.000 de locuinte, au fost recenzate peste 6.060, si 15.800 de persoane, ceea ce reprezinta 4,36 la suta din total", a precizat Anca Stanescu, purtatorul de cuvant al Prefecturii Cluj.

In municipiul Turda, recenzorii au realizat 9,6 la suta din totalul locuintelor si persoanelor, in Campia Turzii 8,35 la suta, la Gherla recensamantul a fost realizat in prima zi in proportie de aproape 9,9 procente, la Dej 9,26 la suta, respectiv in orasul Huedin recenzorii realizasera ieri 6,95 la suta din totalul de locuinte aflate in evidenta.
   
In mediul rural, localitatile in care actiunile de recenzare a populatiei si locuintelor au depasit zece procente din total sunt: Jichisu de Jos, Aghiresu, Aiton, Bontida, Buza, Caianu, Camprasu, Caseiu, Chiuiesti, Ciucea, Cojocna, Cornesti, Feleacu, Fizesu Gherlii, Geaca, Garbau, Iara, Iclod, Jucu, Maguri-Racatau, Mintiu Gherlii, Mociu, Palatca, Poieni, Sancraiu, Sanmartin, Tureni, taga, Unguras, Vad si Negreni.

 

Vezi mai jos ce te intreaba recenzorul...

Recensamant 2011! Ce te intreaba un recenzor: "Cine e capul familiei?" si "Cati copii nascuti vii aveti?" VIDEO

Comentarii Facebook