Reacția UBB Cluj la scandalul invitațiilor VIP de la meciurile U Cluj: Clubul, acuzat că are datorii față de UBB

 

Cosmin Irimieș și Dan Lazăr, cei doi membri din conducerea U Cluj, acuzați că ar fi condiționat primirea de invitații VIP la meciurile U Cluj pentru ca echipa să se poată antrena în Parcul Babeș, neagă că ar fi făcut așa ceva. 

 

Dacă este adevărată declarația reprezentantului firmei de insolvență înseamnă că acel reprezentat nu dorește binele clubului. E cel puțin suspect să arunci cu pietre într-o instituție care este sigura care te ajuta în momentul de față. UBB ajută clubul de fotbal de 6 luni.

 

Să spună cineva de la U Cluj când a cerut cineva de la UBB Cluj o invitație. Noi avem un protocol cu U Cluj, care astăzi nici nu mai este valabil, pentru ca ei nu și-au îndeplinit 3 clauze, dar cu toate acestea UBB a ajutat clubul de fotbal. Nicio factură a U Cluj către UBB Cluj nu a fost onorată, privind utilizarea terenurilor de antrenament și a spațiilor de cazare. Vorbim de facturi pe 6 luni.

 

Tocmai mă așteptam să dea un telefon cine e acuma în conducerea U Cluj și să întrebe de protocolul cu UBB. Până acum, ei făceau o adresă săptămânală sau lunară și noi ne dădeam ok -ul. Ei nu au făcut nimic din toate aceste lucruri.

 

Eu am crezut că vor învăța din comportamentul liderilor din trecut și nu vor mai face scandal în oraș. Anamaria Prodan a făcut scandal și a plecat cu coada între picioare. Exact la fel se face și acum. Tu ajuți și ți se dă peste mână. 

 

E foarte bine ca au interzis acodarea invitațiilor. Să se lege de oamenii de afaceri. Orașul e plin de așa-ziși U - isti, dar când să meargă la meci se cer invitații. În protocolul dintre noi și ei nu există obligația de a ne da invitații”, a explicat Cosmin Irimieș, directorul general adjunct administrativ UBB Cluj.

 

Sunt uimit. Pe de o parte sunt revoltat că mi se pun în gură niște lucruri. Nu am discutat cu actuala conducere a clubului. Este drept că am trimis niste hârtii către U Cluj, pentru că au restanțe față de folosirea terenului pe 2012 si a spațiilor de cazare. 

 

Eu nu am șantajat pe nimeni să îmi dea mie invitații că altfel nu îi mai las în parc. Intrând în insolvență, sunt obligat să mă asigur că îmi recuperez datoriile. Am cerut să fie refăcut protocolul pentru a recupera banii. Mi se pare revoltător să fiu împroșcat cu noroi, când UBB este singura instituție clujeană care ajută U Cluj.

 

Mi se părea normal, totuși, să trimiți unei personalități cum e rectorul UBB Cluj o ivitație pentru că e acționar la club și a contribuit prin instituția pe care o reprezintă la binele echipei. Oricum nu mergea la meci pentru că nu țin minte să fi mers la vreun meci în ultima vreme. 

 

Daca așa înțelege noua conducere a U Cluj să aibă primul contact cu UBB, părerea mea că face o greșeală foarte mare. Am picat în toată povestea asta fără nicio vină. Recunosc că am trimis trei hârtii pentru recuperarea datoriilor pentru lunile septembrie - decembrie. Eu nu mai am ce discuta cu actuala conducere a clubului. Voi ajuta în continuare echipa prin protocolul existent”, a spus și prorectorul pe probleme financiare al UBB Cluj, Dan Lazăr.

 

În prezent, pe ultimele 4 luni ale anului 2012, datoria U Cluj către UBB Cluj se ridică la peste 10.000 de lei. Este vorba de folosirea terenului de antrenament din Parcul Babeș și a spațiilor de cazare din hotelul UBB Cluj din același loc.

 

VIP -urile clujene au făcut scandal că nu au mai primit invitații GRATIS la meciurile lui U Cluj

Comentarii Facebook