Miercuri 24 Aprilie

Târg de job-uri, miercuri, în Florești. Vezi aici locația și ora


Un târg de forță de muncă va fi organizat miercuri în Florești. Organizatorii spun că oferta adresată persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă va fi atractivă și diversificată, peste 30 de societăți aflate în căutare de salariați participând la eveniment.

Printre angajatorii participanți se numără societățile din diverse domenii, dar și societăți specializate în recrutarea și selecția de forță de muncă, care vor pune la dispoziție vizitatorilor oferte de angajare ale altor potențiali angajatori.

Târgul de job-uri este primul organizat în Florești și face parte dintr-un proiectul ”Oviață mai bună pentru cei din mediul rural”, comunele partenere fiind FLorești, Aghireșu și Chirila. La acest eveniment sunt așteptați peste 500 de vizitatori aflați în căutarea unul loc de muncă.

Proiectul este pe o perioadă de doi ani și are ca obiectiv îmbunatățirea calității resurselor umane din zona rurală a județului Cluj, prin furnizarea de programe integrate de informare, consiliere și formare profesională, în scopul dezvoltării abilităților profesionale, fiind targetat către 300 de persoane din comunele Florești, Aghireșu și Ciurila, dintre care 200 sunt șomeri.

Târgul se va desfășura miercuri, 27 februarie, în Florești, pe strada Cetatea fetei nr.5, între orele 10 și 16.

Comentarii Facebook