VIP -urile clujene au făcut scandal că nu au mai primit invitații GRATIS la meciurile lui U Cluj

 

VIP -urile clujene au lipsit în masă de la meciul U Cluj - Steaua, foarte mulți pentru că nu au mai primit invitații gratuite la meci.

 

La meci s-au vândut 12.300 de bilete și s-a încasat suma de 300.000 de lei. 

 

Nu s-au mai dat invitații, iar acum sectorul VIP a fost aproape gol. Numai cei care au plătit 170 de lei biletul sau au avut abonament au mai venit. Decizia a stârnit mari nemulțumiri. Cei mai nemulțumiți au fost unii dintre șefii UBB Cluj. Cosmin Irimieș a transmis echipei că nu mai are ce căuta să se antreneze pe terenul universității din Parcul Babeș, dacă nu mai sunt asigurate abonamente VIP”, a declarat un reprezentant al firmei de insolvență, care conduce acum echipa U Cluj.

 

Cosmin Irimieș este director adjunct în Direcția Economică din UBB Cluj, dar a fost și directorul executiv al U Cluj. De asemenea, nemulțumit a fost și prorectorul pe probleme financiare al UBB Cluj, Dan Lazăr.

 

Actualii manageri ai U Cluj l-au contactat pe rectorul UBB Cluj, Ioan Aurel Pop, care a calmat spiritele și a dat asigurări că U Cluj se poate antrena în Parcul Babeș.

 

Veștile bune sunt că de la preluarea conducerii clubului de către firma care se ocupă de insolvența echipei, după data de 6 februarie, toate plățile sunt la zi. S-au plătit datoriile către jucători și Consiliul Județean Cluj.

 

Cosmin Irimieș a precizat că acuzațiile sunt false.

Comentarii Facebook